kostasg 6 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια, έχω ενυδρείο 110*43*45 και από φωτισμό έχω δυο Τ5 των 55watt η καθεμία. Θέλω να βάλω χαλί μπροστά. Μπορώ με τετοιον φωτισμό? Και αν ναι τι φυτό μπορώ να βάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 6 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Οπως το υπολογισα ειναι 212 λ απο φως πρεπει να εισαι καλα.Εχεις co2?Υποστρωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasg 6 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Οπως το υπολογισα ειναι 212 λ απο φως πρεπει να εισαι καλα.Εχεις co2?Υποστρωμα? Εχω και co2 σε μπουκαλα και υπόστρωμα με λιπασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 6 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Ωραια θα σου προτεινα ενα απο αυτα τα δυο για χαλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 6 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Πρώτο είναι hemianthus callitrichoeides "cuba" αν αναρωτιέσε. Μπορείς να βάλεις και eleocharis parvula ή eleocharis acicularis. Κατι που ξεφευγει απο το γρασίδι, αλλα είναι παρόμοιο είναι το echinodorus tenellus. Νομίζω, είσαι καλά απο συνθήκες για μεγάλωμα γκαζόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια, έχω ενυδρείο 110*43*45 και από φωτισμό έχω δυο Τ5 των 55watt η καθεμία. Θέλω να βάλω χαλί μπροστά. Μπορώ με τετοιον φωτισμό? Και αν ναι τι φυτό μπορώ να βάλω? Νομιζω πρεπει να δεις και αλλες επιλογες http://www.youtube.com/watch?v=Da4M-D01QnU ΥΓ σορυ δεν αντεξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 7 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Πέρα από την πλάκα φίλε μπορείς να δοκιμάσεις με ασφάλεια cuba αρκεί να μην την σκιάζει κάποιο άλλο φυτό, για το δεύτερο φυτό της φωτο δεν θα συμφωνήσω αν και δεν έχω εμπειρία πάνω σε αυτό αλλά ξέρω οτι είναι από τα πιο απαιτητικά γκαζονάκια σε φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος