PUREL 11 Δεκεμβρίου 2009 Author #26 Share 11 Δεκεμβρίου 2009 Τι ph έχεις τώρα; Για την προσαρμογή μην βιαστεις σιγά σιγά. Ακόμα το αλάτι το βάζεις ΜΟΝΟ διαλειμμενο γιατί μπορεί να «κάψει» το ψάρι αν θα έρθει σε επαφή με συμπαγές αδιαλυτο αλάτι. Το λέω για να μην μπεις στον πειρασμό να βάζεις κάθε μέρα από μια κουταλιά αδιαλυτο ώστε να λιωνει λίγο λίγο.... Απλά λέω μην τυχών... Καλησπέρα. Το ph είναι 8.0, όσο για την αλατότητα εινια 1011. Και όντος το ψάρι είναι καλήτερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Δεκεμβρίου 2009 #27 Share 14 Δεκεμβρίου 2009 Μην ανεβάσεις άλλο την αλατότητα τουλάχιστον για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης τάιζε λιγοστά και κάνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τεστ για αμμωνία και νιτρικά αλατα.Μεγαλο μέρος του πληθυσμού των βακτηριδίων του φίλτρου σου έχουν πεθάνει λόγο της αλλαγής της σύστασης του νερού γιαυτο θέλει προσοχή μέχρι να επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα η βιολογία σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUREL 14 Δεκεμβρίου 2009 Author #28 Share 14 Δεκεμβρίου 2009 Μην ανεβάσεις άλλο την αλατότητα τουλάχιστον για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης τάιζε λιγοστά και κάνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τεστ για αμμωνία και νιτρικά αλατα.Μεγαλο μέρος του πληθυσμού των βακτηριδίων του φίλτρου σου έχουν πεθάνει λόγο της αλλαγής της σύστασης του νερού γιαυτο θέλει προσοχή μέχρι να επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα η βιολογία σου.. Καλημέρα. Ναι το σκεφτόμουνα χθές, θα το αφήσω να τρέξει λίγο καιρο με μερικές μικρές αλλαγές και βλέπουμε. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 14 Δεκεμβρίου 2009 #29 Share 14 Δεκεμβρίου 2009 Γρήγορα όμως την ανεβασες!! Σκέψου πως εγώ την έφτασα 1.080 μέσα σε περίπου 2 μήνες!! Βρες και βάλε μέσα κανένα μαγκροβιο να σου «τρώει» τα ΝΟ3!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 11 Ιανουαρίου 2010 #30 Share 11 Ιανουαρίου 2010 Γρήγορα όμως την ανεβασες!! Σκέψου πως εγώ την έφτασα 1.080..( ) μέσα σε περίπου 2 μήνες!! Βρες και βάλε μέσα κανένα μαγκροβιο να σου «τρώει» τα ΝΟ3!! 1.008 ελπίζω να εννοείς,αλλιώς θα ήταν παστό και όχι υφάλμυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 31 Ιανουαρίου 2010 #31 Share 31 Ιανουαρίου 2010 1.008 ελπίζω να εννοείς,αλλιώς θα ήταν παστό και όχι υφάλμυρο Εεεεε εμεις οι υφαλμυροι δεν εχουμε και τοση εξειδικευση!!!! Παστα δεν θα πει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος