Γιωργος guppy 6 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Θα ηθελα να μαθω πιο ολοκληρωμενο set θα προτεινατε για ενα ενυδρειακι το οποιο προκειτε να γινει ενα ωραιο iwagumi.Παρακαλω περιγραψτε τα αλλα συστηματα co2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 6 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Της Nutrafin το kit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 6 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Της Nutrafin το kit.... Το εχω ηδη ειναι ενα πολυ καλο συστηματακι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 8 Δεκεμβρίου 2009 Author #4 Share 8 Δεκεμβρίου 2009 Αντε για να βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 12 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Καλημέρα! Σε τόσα λίγα λίτρα δεν θα έβαζα co2 αν σκόπευα να βάλλω και ζωντανά μέσα. Χωρίς ζωντανά για να δοθεί απάντηση πρέπει να μας πεις και για τι φυτά μιλάμε.. Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2009 - akkornteon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 12 Δεκεμβρίου 2009 Author #6 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 Για κουμπα και γενικα φυτα με μεγαλες απαιτησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 17 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 17 Δεκεμβρίου 2009 το θέμα είναι η κατάλληλη μπουκάλα με τη σωστή βαλβίδα μικρορύθμισης. Τώρα ποιας μάρκας θα είναι νομίζω έγκειται στο πορτοφόλι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 τιποτε απο ολα οσα πρεπει να ψηφισουμε για τοσα λιγα λιτρα. εγω θα εβαζα το εξελ της σιτσεμ.υγρο.υποκαταστατο διοξειδιου. 1 μπουκαλι των 500μλ θα σε πηγαινε για χρονια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος