viviradio975 6 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 παιδια αν μπορειτε πειτε μου....εχω ενα 20 λ ενυδρειο με ενα γκαπι ενα καρχαριακι 2 αγγελοψαρα και 1 μολυ κανω καθε μερα τα στικ τεστσ και μοθ βγαινει το νερο οτι δεν ειναι καλο τα αλλα στοιχεια ειναι καλα....καθε μερα αλλαζω το νερο ....τι να κανω??? αυτοι απο το πετ απλα μου ειπαν αγορασα ενα καινουργιο φιλτρο και να βαλω και λιγα βακτηρια αλλα παλι εχω τα ιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
funkyfish 6 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 παιδια αν μπορειτε πειτε μου....εχω ενα 20 λ ενυδρειο με ενα γκαπι ενα καρχαριακι 2 αγγελοψαρα και 1 μολυ κανω καθε μερα τα στικ τεστσ και μοθ βγαινει το νερο οτι δεν ειναι καλο τα αλλα στοιχεια ειναι καλα....καθε μερα αλλαζω το νερο ....τι να κανω??? αυτοι απο το πετ απλα μου ειπαν αγορασα ενα καινουργιο φιλτρο και να βαλω και λιγα βακτηρια αλλα παλι εχω τα ιδια.... Καλημερα! Εισαι σε πολυυυυ λαθος δρομο.... Φιλικα παντα! Αν αγαπας και νοιαζεσαι για τα ψαρακια σου ξαψε πολυ τις ενοτητες του φορουμ και πληροφορισου για το χομπυ αυτο. Μερικες γρηγορες και πολυ σημαντικες πληροφοριες: 1. Εχεις παρα πολα ψαρια για 20 λτ μονο. Σκεψου εγω εχω 3 σκαλαρια σε 160 λτ και παλι ειναι λιγα!!!! Σε αυτα τα λιτρα θα εβαζα 2-3 γκαπυ μονο... Ειναι και σχετικα ευκολα ψαρακια για αρχαριο. 2. Τα ειδη που εχεις δεν ταιριαζουν μεταξυ τους. Ενοω οτι το καθε ειδος θελει διαφορετικες συνθηκες νερου για να ζησει. Αυτη τη στηγμη τα ψαρια σου απλα επιβιωνουν δεν ζουν.... και ισως οχι για πολυ ακομα! 3. Καλο θα ηταν να προμηθευτεις υγρα μπουκαλακια τεστ και οχι στικ...δεν ειναι και οτι καλιτερο... Πρεπει να σκευτεις τι ψαρακια θες να εχει το ενυδρειο να καταληξεις και να το στησεις αναλογα! Οταν λες καρχαριακι τι ακριβως ενοεις? Μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο του ενυδρειου? Επισεις τη φιλτρο εχεις και με τι υλικα? Τι αλλο υπαρχει μεσα στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 6 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 κρατα το γκαπι και το μολυ! Γυρνα τα υπολοιπα πίσω στο πετ σοπ μεχρι να πάρεις ενυδρείο καταλληλο για να μπορείς να φιλοξενήσεις μεγαλύτερα ψαρια, οπως τους αγγέλους! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ποιος σου ειπε οτι μπορεις να βαλεις αυτα τα ψαρια σε 20 λιτρα! και το γκαπι και το μολυ ισως ειναι οριακα 20 λιτρα στα χερια νεου χομπιστα! Εχω 270 λιτρα ενυδρείο με 6 αγγέλους και το θεορώ πως ειναι ΛΙΓΑ για αυτους και θα αποχωριστώ καποιους απο αυτους συντομα! Το καρχαριακι γινετε μεγαλυτερο απο τους αγγελους και δεν θα προχωρίσω σε σχολια... Εαν ημουν στην θέση σου θα γυρνουσα όλα τα ψαρια στο πετ σοπ, θα αγωραζα εναν μονομάχο και θα τον έβαζα στο 20λ ενυδρείο! ΟΥΤΕ χρυσοψαρα ουτε ΤΙΠΟΤΑ αλλο απο ψαρακια! Φιλικα, Γιωργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
viviradio975 6 Δεκεμβρίου 2009 Author #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα! Εισαι σε πολυυυυ λαθος δρομο.... Φιλικα παντα! Αν αγαπας και νοιαζεσαι για τα ψαρακια σου ξαψε πολυ τις ενοτητες του φορουμ και πληροφορισου για το χομπυ αυτο. Μερικες γρηγορες και πολυ σημαντικες πληροφοριες: 1. Εχεις παρα πολα ψαρια για 20 λτ μονο. Σκεψου εγω εχω 3 σκαλαρια σε 160 λτ και παλι ειναι λιγα!!!! Σε αυτα τα λιτρα θα εβαζα 2-3 γκαπυ μονο... Ειναι και σχετικα ευκολα ψαρακια για αρχαριο. 2. Τα ειδη που εχεις δεν ταιριαζουν μεταξυ τους. Ενοω οτι το καθε ειδος θελει διαφορετικες συνθηκες νερου για να ζησει. Αυτη τη στηγμη τα ψαρια σου απλα επιβιωνουν δεν ζουν.... και ισως οχι για πολυ ακομα! 3. Καλο θα ηταν να προμηθευτεις υγρα μπουκαλακια τεστ και οχι στικ...δεν ειναι και οτι καλιτερο... Πρεπει να σκευτεις τι ψαρακια θες να εχει το ενυδρειο να καταληξεις και να το στησεις αναλογα! Οταν λες καρχαριακι τι ακριβως ενοεις? Μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο του ενυδρειου? Επισεις τη φιλτρο εχεις και με τι υλικα? Τι αλλο υπαρχει μεσα στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viviradio975 6 Δεκεμβρίου 2009 Author #5 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειχα ιδεα και οτι μου ειπαν απο το πετ εκανα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
funkyfish 6 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 μηπως εννοεις 200 λτ? και οχι 20?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 6 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 ολοι το ιδιο λαθος καναμε! εμπσιτεφτηκαμε λαθος ατομα! στις επομενες αγορες σου κανε ερευνα πριν αγορασεις! Καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 6 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Μαλλον 200 ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 6 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 (edited) μαλλον καδρο ειναι! σιγα μην φενοντουσαν ετσι οι φουσκαλες και ο φωτισμος σε 200. που ειναι το βαθος; τα ψαρια ειναι μωρα ακομα! Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2009 - tsagos Link to comment Share on other sites More sharing options...
viviradio975 6 Δεκεμβρίου 2009 Author #10 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 nai einai epitoixio kai einai 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Δεκεμβρίου 2009 #11 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Ααα απο τα ωραια http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=33440 Σοβαρα τωρα, αυτο το ενυδρειο ειναι καταδικασμενο να αποτυχει λογο μικρης επιφανειας νερου, οποτε και μικρης ανταλλαγης αεριων με αποτελεσμα την κακη οξυγονωση. Δεν αναφερω τη συντηρηση του, που ουτε που φανταζομαι και δεν θελω να φανταζομαι πως γινεται Οποτε αντι να κανεις τσαμπα τεστ μεχρι να βγουν σωστα, στησε ενα σωστο ενυδρειο και βαλε ενα ωραιο πινακα του Van Gogh στη θεση του (εστω και απομιμιση) Φιλικα και με χιουμορ (ελπιζω αποδεκτο, αλλιως συγνωμη) Σπυρος Δελτα. ΥΓ Το καρχαριακι αν ειναι pangasius και στο εδωσε ο πετσοπας για αυτο το ενυδρειο θα ηθελα να τον ρωτησεις πως θα στριβει εκει μεσα ενα ψαρι που το φυσιολογικο του μηκος φτανει τα 1.30 μετρα. Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquaristas8 28 Ιανουαρίου 2010 #12 Share 28 Ιανουαρίου 2010 χαχα ωραιος !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος