georgemerm 6 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Ονομάζομαι Γιώργος από την Αθήνα και κάνω την δεύτερη προσπάθεια μετα από 4 χρόνια να στήσω ένα φυτεμένο με σκαλαρια. Η πρώτη προσπάθεια κατέληξε σε υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών αλγών!!!! Ελπίζω με την βοήθεια σας και τις πραγματικά πολλές και πολυτιμές πληροφορίες του forum οι προσπάθειές μου να είναι προς τον σωστό δρόμο!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 6 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 6 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 6 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 καλως ηρθες. πες μας περισσοτερα για τις σκεψεις σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 6 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλως όρισες συνονοματε! Μια απο τα ίδια προσπαθώ να κάνω και εγώ! Ανοιξε ενα καινουριο θέμα και πες μας λιγα λόγια για την παλιά σου προσπάθεια και για την νεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 6 Δεκεμβρίου 2009 Kαλως ηρθες φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλως ηρθες, Για να μην την πατησεις παλι, διαβασε αρκετα πριν το ξεκινησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 7 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλως ηρθες συνονοματε Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 7 Δεκεμβρίου 2009 #10 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες και καλό διάβασμα! Καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 9 Δεκεμβρίου 2009 #11 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος