Husky_Jim 5 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 ...καιρό τώρα ήθελα να αλλάξω την αντίστροφη μου με μία καλύτερη και μεγαλύτερη μιάς και δέν ήταν αρκετή... Μιάς που και ο Ρέμπελος ήθελε επίσης καινούργια αντίστροφη,είπαμε να τις πάρουμε μαζί, οπότε και σας παρουσιάζω τον αδελφό του τέρατος..... Η μαγική κούτα... Είναι λίγο μεγάληηηηη Booster Pump έως και 3,2 λίτρα το λεπτό... Απλωμένα έτοιμα προς συναρμολόγηση...3x150 γαλόνια ανά ημέρα, δηλαδή 3x150x3,78=1701 λίτρα στο εικοσιτετρώωρο...χμμμμ...μήπως να βάλω άλλη μία μεμβράνη? Συρναμολογημένη μαζί και με το two-point inline TDSόμετρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 5 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 καλορίζικη για το νερό που πίνεις τι φίλτρο έχεις???ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ αντάξιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 καλορίζικη για το νερό που πίνεις τι φίλτρο έχεις???ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ αντάξιο ...δέν έχω...δεν με νοιάζει το νερό που πίνω εγώ αλλά το τί 'πίνουν' τα ψάρια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 5 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 Μπραβο ρε Jim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 5 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 Με το ρεμπελορεμαλο που εμπλεξες εχεις πολλα να παθεις ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 5 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 1701 λίτρα στο εικοσιτετρώωρο αυτο το 1 κανει τη διαφορα! φοβερο συστημα,κατι τετοιο χρειαζομαι.. μπορεις να πεις απο που και ποσο?εστω με πμ....πλζζζζ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 20 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2009 και πόσο κοστησε αυτο το τερατακι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος