Grimo 5 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Εψαχνα για κάποιο simulator(εξομοιωτή) στο net , αλλα βρήκα μονο κατι απαρχαιωμένους . Το χρειάζομαι να κάνω ενα πρώτο πλανο για το πως θα μοίαζει το ενυδρείο μου μετα την τοποθέτηση φυτών διακόσμησης κτλπ. Αν γνωρίζετε καποιο καλό προγραμματάκι παραθέστε το σε αυτο το thread παρακαλώ ! Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2009 - Grimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 5 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 google sketchup είναι free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimo 5 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 Παραείναι ψαγμένο ρε συ αυτό , δεν θέλω να σχεδιάσω το σπίτι μου πρωτα και μετά το ενυδρείο !! ! Kαλο φαίνεται, θα το μελετήσω καποια στιγμή αλλα δεν επίγει Κατι ευκολότερο γνωρίζει κανείς? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 5 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 Όχι όσο καλό θα ήθελα αλλά κάτι γίνεται, ακόμα καλύτερα είναι τα υπόλοιπα εργαλειάκια του. http://www.theaquatools.com/aquasketcher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimo 5 Δεκεμβρίου 2009 Author #5 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 Το είδα αυτό σε ενα αλλο post σου . καλο ειναι αλλα ρε συ μου κάνει εντύπωση υπάρχουν simulators μεχρι και να είσαι μηχανοδηγός τρένου(οτι ναναι) με 3d γραφικά και ολες τις παιχνιδο-λεπτομέρειες. Καμια εταιρία δεν αξιώθηκε να κάνει κατι ανάλογο σε ενυδρείο φάση? Υ.Γ. Τα εργαλειάκια οντως τα σπάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος