Jump to content

Diy ταμπλέτες λiπάσματος

bebisnet

Recommended Posts

να ρωτήσω κάτι . ειδα μια "συνταγή" για ταμπλέτες με λίπασμα 14-14-14, εγώ βρήκα ένα λίγο πιο δυνατό 20-20-20 κανει λέτε?? παραθέτω και φώτο του με τα στοιχεία για τους γνώστες! post-11894-1259913185_thumb.jpgpost-11894-1259913087_thumb.jpg

Αφού έχει την ίδια αναλογία μπορείς να χρησιμοποιήσεις το 14/20=7/10 της ποσότητας που λέει η συνταγή, έτσι το μείγμα σου θα έχει 14-14-14.

Αφού έχει την ίδια αναλογία μπορείς να χρησιμοποιήσεις το 14/20=7/10 της ποσότητας που λέει η συνταγή, έτσι το μείγμα σου θα έχει 14-14-14.

ok μεχρι εκει καλα είμαστε... αλλα το ουρικο αζωτο και το αμμωνιακο αζωτο με φοβίζουν. λογικά δεν θα διασπαστουν απο την βιολογια σε απλα νιτρικα?? :)

Μα δεν το ρίχνεις στο νερό, στο υπόστρωμα θα είναι, απλά φρόντισε να μην διαλυθούν οι ταμπλέτες στο νερό, όσο για τις μικροποσότητες που θα βρεθούν στο νερό, θα τις αναλάβει η βιολογία.

Το flourish είναι 500 φορές πιο αραιό σε χαλκό, 0.0001% με τις αραιώσεις και την αργή απελευθέρωση δεν ξέρω με τι ρυθμό θα βγαίνει στο νερό... η συνταγή που χρησιμοποιείς λέει κάτι για καθαρότητα λιπάσματος?

Το flourish είναι 500 φορές πιο αραιό σε χαλκό, 0.0001% με τις αραιώσεις και την αργή απελευθέρωση δεν ξέρω με τι ρυθμό θα βγαίνει στο νερό... η συνταγή που χρησιμοποιείς λέει κάτι για καθαρότητα λιπάσματος?

οχι το μόνο που λέει ειναι για το 14-14-14 του λιπασματος. αυτά ειναι νομίζω ένα στυλ όλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...