Jump to content

Φωτισμος Ενυδρειου

yiannis667

Recommended Posts

Αυτην την στιγμη εχω μια Τ8 25 watt 75 cm της SERA BLUESKY 12.000 kelvin ( εντονο φως ημερας καθαρου τροπικων ποταμων και λιμνων )

Σκεφτομαι να αγορασω μια Τ8 25 watt 75 cm της ACTINIC MARINE BLUE ARCTINIC που παραγγει αληθινο μπλε ακτινικο φως , που παραγγει επιδραση σελινοφωτου και UV-A .

Tα φυτα που εχω ειναι anubia,java moss,java fern,cryptocoryne lucens,echinodorus ozelot,echinodorus amazonicus,windelov jave,java fern

Βασικα σκεφτομαι να αλλαξω την λαμπα που αναφερω για να εχω μπλε φως στο ενυδρειο, αλλα δεν γνωριζω αμα κανει αυτο το μπλε φως για τα φυτα μου...

Μπορει καποιος να με διαφωτησει ? 120 λιτρα , με 1 σακουλα 3λ master soil , και 3 σακουλες master gravel . 13 Guppy

Έγινε επεξεργασία - yiannis667

καλησπέρα φιλε μου οι λάμπες που αναφέρεις χρησιμοποιούνται κατά κόρο σε θαλασσινά ενυδρεία,υπάρχουν λάμπες για την σωστή ανάπτυξη (φωτοσύνθεση) των φυτών σου, :hysterical:υ,γ το μπλε ακτινικο φως το χρησιμοποιουμε για την ομαλη φωτοπεριοδο και για συμπληρωμα του ηλιακου φασματος και πιο εντονων χρωματων σε κοραλια :ooh2:

Έγινε επεξεργασία - kostas disc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...