tsoum 2 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ενα κοινο φωτιστικό με μπράτσο, και σήμερα πρόσεξα τα χαρακτηριστικά του. Για συντομία, να πώ πως πέρνει αυτήν την λάμπα -> Osram Dulux S 11W και μέγιστα βατ τα 11. Μπορώ να αντικαταστήσω την υπάρχουσα λάμπα με την Nano Amazon Day 11 W και έτσι απλά να έχω ενυδρειακό φωτιστικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 3 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 Δεν υπάρχουν ενυδρειακά φωτιστικά αλλά ενυδρειακές λάμπες,δε θα εχεις κανενα πρόβλημα αν η λάμπα κουμπώνει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 3 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Μου φαίνεται θα το δοκιμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabri.c 3 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 tsoum ενημέρωσε μόλις κάνεις την μετατροπή γιατι απο καιρό σκεφτόμουν να κάνω την ίδια αντικατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 3 Δεκεμβρίου 2009 Author #5 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 Έχεις καμια ιδέα για το που μπορεί να βρώ την συγκεκριμένη λάμπα; Μόνο σε eshop μπορώ να την βρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabri.c 3 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 Στο Azores κοίταξες? Ηλεκτρονικά μάλλον απο εδώ: Dennerle 11W θα έλεγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 3 Δεκεμβρίου 2009 Author #7 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 Στο αζόρες δεν ρώτησα, αλλα θα πάω ή αυριο ή το σάββατο. Το 2ο site το ξέρω, αλλα ούτε θέλω να κανω παραγγελία ούτε συμφέρει και πολύ (μάλλον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος