ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 2 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Ξερει κανεις να μου πει πόσα κιλά λίπασμα υποστρώματος χρειάζομαι για ενυδρείο 110*42*48? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 2 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Τι σκοπευεις να φυτεψεις και τι ψαρια θελεις να βαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis667 2 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 (edited) εχω 100 χ 40 χ 50 και εβαλα 1 σακουλα MASTER SOIL ισα ισα εκανα μια λεπτη στρωση και απο πανω εβαλα 3 σακουλες αμοχαλυκα.Φυσικα θελανε να μου πουλησουνε και αλλες 2 σακουλες MASTER SOIL αλλα ξερεις τωρα .... Συν βαζω υγρο λιπασμα 2 φορες καθε εβδομαδα αυτο το λιπασμα εχω βαλει 1 σακουλα 3λ http://www.stm-shop.co.uk/acatalog/Planted..._Equipment.html Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2009 - yiannis667 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis667 2 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 οτι εχω φυτεψει εχει βγαλει ριζες και ολα πανε καλα αν και αλλη μια σακουλα δεν θα εβλαπτε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος