costas21 2 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Έχει δοκιμάσει κανένας το phosvec granulat της sera; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Το είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή φυσιολογικό ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 2 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Το είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή φυσιολογικό ήταν. Kαλησπέρα Ορέστη ξέρεις γιατί ρωτάω; γιατί αυτός έχει 13 ευρώ ενώ αυτός που πέρνω της tropic marine έχει 40 γιατί τόσο μεγάλη απόκλειση; μόνο όνομα πληρώνουμε ή έχει κάτι ουσιαστικό που κάνει την διαφορά στα χρήματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Ουσιαστικά δεν μπορώ να σου πω γιατί πληρώνουμε τέτοια μεγάλη διαφορά.Τα έχω χρησιμοποιήσει και τα 2 και δεν είχα παράπονο.Μπορώ να σου πω απλά ότι με το δεύτερο είχα πιο γρήγορη απορρόφηση φωσφορικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 2 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Ωραια ερωτηση αυτη γιατι και γω εχω την ιδια απορια για το αντιφως της Sera.Αυτο ειναι με βαση το σιδηρο η οχι?δηλαδη ειναι long lasting η οχι?και το αλλο αν γνωριζεται φυσικα ποια ειναι η αντιστηχη δοσολογια με το μεγαλο αντιφως της tropic marin? γιατι αν ειναι ενα με ενα τοτε υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα τιμης.... Υπαρχει καποιος που να το χρυσημοποιει καιρο ωστε να εχουμε ασφαλει συμπερασματα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 2 Δεκεμβρίου 2009 Author #6 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Τώρα που χρησιμοποιώ της Τ.Μ. τον αλλάζω στις 3 εβδομάδες γιατί αρχίζουν και ανεβαίνουν τα φωσφορικά της sera γράφει για αλλαγή κάθε τρίμηνο αλλά και στον μήνα να το αλλάζεις άλλο 13 και άλλο 40 βέβαια εγώ στα 300 λίτρα χρησιμοποιώ την μισή συσκευασία της ΤΜ αφού ολόκληρη προορίζεται για 800 λίτρα όπως αναφέρει αλλά και στην sera το μισό θα βάζω οπότε πάλι η διαφορά θα είναι μεγάλη... ΥΓ είναι και τα δύο σιδήρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitos100 2 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Αφού πιάσαμε αυτό το θέμα.. Θέλω να βάλω αντιφώσφορο στο ενυδρείο μου. Έκανα μια έρευνα και κατέληξα στο ότι για αρχή θα παρώ με βάση αλουμινίου για γρήγορη απορρόφηση και έπειτα θα πάρω με βάση σιδήρου για μεγαλύτερη διάρκεια. Η απορία μου είναι ότι ενώ έψαξα πολύ, όσα προϊόντα έχουν οι σελίδες δε προσδιορίζουν αν έιναι αλουμινίου ή σιδήρου.. Θέλω αν είναι, να μου προτείνετε 3-4 καλές μάρκες αντιφώσφορου από το καθένα και αλουμινίου και σιδήρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 αλοουμινιου,αυτον της seachem. σιδηρου, τον Αqualight Aquaphos Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitos100 3 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά αυτό είναι aquaphos της aqualight???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος