Jump to content

Wave ενυδρειο - Evasion ενυδρειο

yiannis667

Recommended Posts

Καλησπερα , μελλοντικα σκεφτομαι να αναβαθμισω τα λιτρα μου :hysterical:

Του χρονου το καλοκαιρι μελλοντικα .... :thumbup:

Αναρωτιεμαι χωρις να εχω κανει καμμια << κοντινη >> ερευνα μιας και δεν παιζει σαλιο ουτε για βακτηρια αυτην την στιγμη :ooh2: , ποιο απο τα 2 ενυδρεια ειναι καλυτερο ( το ξερω ακουγεται περιεργα ετσι οπως το θετω ).

Εχω δει ενα EVASION 200x60 830 λιτρων και το πουλανε γυρο στα 1500 με κατασκευη αλουμινιου ? μπεζ χρωμα ? κατι τετοιο .... ( δεν μου αρεσει η βαση του , αλλα δεν ξερω αμα βγαζει και σε αλλο χρωμα )

Απο την αλλη εχω δει ενα WAVE το οποιο δεν ξερω αμα καν βγαζει τοσα λιτρα / υπαρχει τοσο μεγαλο μοντελο , αλλα εκεινο που ειδα κοστιζε κοντα στα 750 ευρο , ητανε πολυ ψηλο , γυρω στο 1 μετρο μακρος και το εκοβα γυρω στα/εως 450 λιτρα ?

Σαν εταιρεια ποιο εχει καλυτερη κατασκευη ? Καλυτερο εξοπλισμο κτλπ , στα 830 λιτρα μαλλον frontosa θα πεσει μεσα :bowdown:

Ξερει κανεις εαν η WAVE ειναι θυγατρικη της AQUATLANTIS και εαν βγαζει 800 λιτρα ? και τελος παντον ποιο θεωρειται καλυτερο γενικα ?

Γενικος οταν μπορεσω να αγορασω ενα τετοιο μεγαλο ενυδρειο για Frontosa και σκοπεψω να ξοδεψω εως το πολλη 1800 ευρο τι προτεινεται ωστε να μην εχω δυσαρεστες εκπληξεις ?

Θα με βοηθαγαν και σχετικα λινκ με αυτα που θα μου προτεινατε,

Πολλοι μου λενε ΦΤΙΑΧΤΩ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ , αλλα αν βαλω καποιον που ξερει να το κανει πιστευετε να καταφερω να φτασω την ποιοτητα κατασκευης ενος μεγαλου και ακριβου ενυδρειου , η θα βρεθω να κολυμπω σε 800 λιτρα νερο ? ( δεν ξερω και καλο μπανιο , ελλειπα αμερικη 10 χρονια και δεν κολυμπαγα !!! )

Έγινε επεξεργασία - yiannis667

Πολλοι μου λενε ΦΤΙΑΧΤΩ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ , αλλα αν βαλω καποιον που ξερει να το κανει πιστευετε να καταφερω να φτασω την ποιοτητα κατασκευης ενος μεγαλου και ακριβου ενυδρειου , η θα βρεθω να κολυμπω σε 800 λιτρα νερο ? ( δεν ξερω και καλο μπανιο , ελλειπα αμερικη 10 χρονια και δεν κολυμπαγα !!! )

και εγω αυτο θα σου πω.

οπως μπορεις να παρεις ενα ενυδρειο σε συγκεκριμενα λιτρα και η διαφορα τιμης να ειναι τεραστια αναλογα με τη μαρκα,ετσι και στα DIY οσο πιο πολλα δινεις συνηθως,τοσο πιο καλα.οτι πληρωνεις παιρνεις με λιγα λογια.

εγω παντως πιστευω πως ενα προσεγμενο DIY ενυδρειο,κομμενο και ραμμενο στα μετρα του καθε ενος, θα το ζηλευε και η μεγαλητερη ενυδρειακη εταιρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...