parisMJT 5 Δεκεμβρίου 2009 #26 Share 5 Δεκεμβρίου 2009 Ε και?Δεν θελει αγχος θα ερθεις κ μολις μας δεις ολους να μιλαμε για ψαρακια θα νιωσεις σαν το σπιτι σου... Thank's! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 7 Δεκεμβρίου 2009 #27 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 μεσα και εγω αντε να μαζευομαστε και οι πιρανχοβιοι!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 7 Δεκεμβρίου 2009 #28 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 μεσα και εγω αντε να μαζευομαστε και οι πιρανχοβιοι!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 7 Δεκεμβρίου 2009 #29 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Εγω θα φερω και κατι κλαδεματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 7 Δεκεμβρίου 2009 #30 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Έχω δηλώσει ήδη συμμετοχή και την επαναλαμβάνω Παίζει να φέρει κάποιος κανένα κλαδεματάκι ανούμπια?? Στάθη εκείνη η ιδέα για παραγγελία κοχυλιών σε τι στάδιο βρίσκεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 7 Δεκεμβρίου 2009 #31 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Στάθη εκείνη η ιδέα για παραγγελία κοχυλιών σε τι στάδιο βρίσκεται? Τα παιδια απο αθηνα ρωτα... αυτοι το ξεκινησαν... εγω απλα θα κανω την παραγκελια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkap 7 Δεκεμβρίου 2009 #32 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Ωραια ωραια να ερθω να παρω και εγω κανενα μαθημα.κανεισ κοντα στην ηλικια των 17 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 7 Δεκεμβρίου 2009 #33 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Τα παιδια απο αθηνα ρωτα... αυτοι το ξεκινησαν... εγω απλα θα κανω την παραγκελια... Ok ... Πάντως θα χαρώ πάρα πολύ να γνωριστούμε στη συνάντηση και να ανταλλάξουμε απόψεις περί Τανγκανίκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 8 Δεκεμβρίου 2009 #34 Share 8 Δεκεμβρίου 2009 Οτι θελεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 8 Δεκεμβρίου 2009 #35 Share 8 Δεκεμβρίου 2009 Ωραια ωραια να ερθω να παρω και εγω κανενα μαθημα.κανεισ κοντα στην ηλικια των 17 ?? Ναι εγω ειμαι 24!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 9 Δεκεμβρίου 2009 #36 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 αντωνη αν εχεις τα σαλιγκαρια(που τρωνε τους μεταναστες)ακομα και μπορεις φερε μ αν θελει κανεις φακη και διαφορα κλαδεματα θα φερω στη συναντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 9 Δεκεμβρίου 2009 #37 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Φέρε τη φακή, και αν δεν την θέλει κανένας άλλος, θα την πάρω να την ταϊσω σε κιχλίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 11 Δεκεμβρίου 2009 #38 Share 11 Δεκεμβρίου 2009 Τελικά παιδία είναι τελείως 50-50 αν θα μπορέσω να έρθω... Δεν ξέρω αν προλαβαίνω . Πάντως και να έρθω, θα είναι μετα τις 7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 11 Δεκεμβρίου 2009 #39 Share 11 Δεκεμβρίου 2009 Τελικα ποσοι μαζευομαστε? Γιατι δεν βλεπω συμμετοχη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Δεκεμβρίου 2009 #40 Share 11 Δεκεμβρίου 2009 δυστυχως εγω θα απουσιαζω λογω σοβαρου προσωπικου προβληματος που δεν αναβαλλεται.ελπιζω στην επομενη..... ΥΓ.κατα πασα πιθανοτητα θα ερθει ομως ο κωστης(αζορες)για να σας δει και να γνωρισει οσους δεν ξερει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 11 Δεκεμβρίου 2009 #41 Share 11 Δεκεμβρίου 2009 Ο Στα8ης και ο Μιλτος μπιτουλης Θα ερθουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 11 Δεκεμβρίου 2009 #42 Share 11 Δεκεμβρίου 2009 πλεον ειναι δεδομενο οτι θα μαζευομαστε. δεν χρειαζεται να το επαναλαμβανουμε συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 11 Δεκεμβρίου 2009 #43 Share 11 Δεκεμβρίου 2009 βασιλη οτι μα οτι μπορεσεις απο κλαδεματα κ φακη να φερεις, γιατι θελω πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 12 Δεκεμβρίου 2009 #44 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 μολις εμαθα οτι εχει αγωνα ο Ηρακλης παλι κ μαλιστα με τον Παναθηναικο. ελπιζω να μην γινεται χαμος παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ 12 Δεκεμβρίου 2009 #45 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια καλη διασκεδαση δεν θα μπορεσω να ερθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 12 Δεκεμβρίου 2009 #46 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 παιδια πλεον οι συναντησεις σας αφου θα γινονται ιδιες μερες με αυτες της Αθηνας,να κανονισουμε ενας σε καθε παρεα να εχει laptop και να τα λεμε on line!Παιδευτηκε πολυ ο κυρ Αποστολης μεχρι να βρει σημα να σας παρει!!!!! Αντωνη αν και δεν σε ξερω,οταν τυχει και μιλησουμε απο κοντα φιλε μου,νομιζω πως θα μας βρουν και στην μεθεπομενη συναντηση ακομα εκει να τα λεμε!!Χαρηκα που τα παμε εστω και τηλεφωνικα! Καλες γιορτες ευχομαι σε ολη τη βορεια Ελλαδα και να ειστε καλα ολοι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 12 Δεκεμβρίου 2009 #47 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 Ναι έχεις δίκαιο Κώστα.Κάτι θα κάνουμε. Σήμερα δεν περίμενα να μαζευτούμε τόσοι,και διαψεύστηκα.Να πω και ένα μπράβο στα παιδιά από άλλες πόλις που κάνανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθουν μόνο και μόνο για να τα πούμε και να πιούμε ένα καφεδάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 12 Δεκεμβρίου 2009 #48 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 Σκισαμε και παλι!!!! Ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στο καταστημα ΑΖΟRES για τα δωρακια που μας εφερε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 12 Δεκεμβρίου 2009 #49 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία περάσαμε αν και στο τέλος μας τα χάλασαν λίγο οι χούλιγκαν και έφυγα άρον άρον μην τυχών και μου έσπαζαν το αμάξι .Παιδιά χάρηκα που τα είπαμε και ελπίζω να τις κάνουμε ποιο συχνά αυτές τις συναντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 12 Δεκεμβρίου 2009 #50 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 Πραγματικα καθε συναντηση αξιζει πολλα!!! Καλη επιστροφη να εχουν ολα τα παιδια. Αντε στη επομενη τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος