VaswWwW 2 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας!!!Οπως ειχα πει ειμαι πρωταρα στο χομπυ !!Εχω εδω και μια βδομαδα 2 χρυσοψαρα στο ενυδρειο μου!!Εκανα ολα τα σχετικα για οτι καλυτερο για τα ψαρακια!!Φτου φτου μην τα ματιασω πανε μια χαρα προς το παρον!!θελω βοηθεια ομως με το νερο!!μου ειπαν αρχικα να αδειασω το 30% της γυαλας μου ισχυει η και παραπανω?να χρεισιμοποιησω σκουπα νερου η ειναι παρα πολυ νωρις???ααα και κατι αλλο....για αυτην τη γλιτσα που διμιουργει το νερο τι να κανω?η δν υπαρχει προβλημα...περιμενω τις απαντησεις σας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας!!!Οπως ειχα πει ειμαι πρωταρα στο χομπυ !!Εχω εδω και μια βδομαδα 2 χρυσοψαρα στο ενυδρειο μου!!Εκανα ολα τα σχετικα για οτι καλυτερο για τα ψαρακια!!Φτου φτου μην τα ματιασω πανε μια χαρα προς το παρον!!θελω βοηθεια ομως με το νερο!!μου ειπαν αρχικα να αδειασω το 30% της γυαλας μου ισχυει η και παραπανω?να χρεισιμοποιησω σκουπα νερου η ειναι παρα πολυ νωρις???ααα και κατι αλλο....για αυτην τη γλιτσα που διμιουργει το νερο τι να κανω?η δν υπαρχει προβλημα...περιμενω τις απαντησεις σας!!!! Σε ποσα λιτρα ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaswWwW 2 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Αααα ναι ξεχασα να πω,ειναι μικρο 40λ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θελω να σε στεναχωρησω,αλλα ειναι λιγα τα λιτρα για δυο χρυσοψαρα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaswWwW 2 Δεκεμβρίου 2009 Author #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 2 μου ειπαν ειναι καλα για αρχη!!για το νερο καμια προταση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 2 μου ειπαν ειναι καλα για αρχη!!για το νερο καμια προταση?? Σου ειπαν δυο ειναι καλα για αρχη; Μονο το ενα χρειαζεται 40 λιτρα................. Αλλαγη το 1/3 του νερου,και προσθεση ανολογιας αντιχλωριου............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaswWwW 2 Δεκεμβρίου 2009 Author #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Ναι και μαλιστα το μαγαζι που τα πουλαει!!!Λαθος οδηγιες δινουν!!Ευχαριστω πολυ παντως για τη βοηθεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες! Βρίσκεσαι στον κατάλληλο χώρο,για να πάρεις πολλές σωστές πληροφορίες!διαβασε το ακόλουθο λίνκ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=30197 και ψάξε στα ψάρια κρυου νερού,θα μάθεις πολλά.Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaswWwW 2 Δεκεμβρίου 2009 Author #9 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ!!!καθε φορα μαθενω και περισσοτερα!!!να ρωτησω και κατι ακομα....ποια η σωστη θερμοκρασια για τα χρυσοψαρα?να παρω ενα θερμομετρο να μετρησω το νερο του ενυδριου και να βαλω νερο της ιδιας θερμοκρασιας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Δεκεμβρίου 2009 #10 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Θερμόμετρο πρέπει να έχεις στο ενυδρείο και είναι καλό το νερό της αλλαγής-που θα πρέπει να αποχλωριώνεται- να μην αποκλίνει απο την θερμοκρασία του ενυδρείου.Θερμοκράσια θα σου έλεγα πολύ γενικά μέχρι 25,πρέπει πάντως να ανατρέξεις σε πληροφορίες στην ανάλογη θεματική ενότητα και να θέσεις εκεί τις ενδεχόμενες απορίες σου.Καλό διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 2 Δεκεμβρίου 2009 #11 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Μπορείς να διαβάσεις εδώ για το τι πρέπει να κάνεις, για να κάνεις σωστή αλλαγή νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaswWwW 2 Δεκεμβρίου 2009 Author #12 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 3 Δεκεμβρίου 2009 #13 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 ....για τα χρυσοψαρα καπου στο 20-22 ο C,ειναι καλα.Για τις funcy ποικιλιες(οραντα κ.λ.π) 21-23οC...Στους 25 οC αρχιζουν να εχουν προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 3 Δεκεμβρίου 2009 #14 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 ....για τα χρυσοψαρα καπου στο 20-22 ο C,ειναι καλα.Για τις funcy ποικιλιες(οραντα κ.λ.π) 21-23οC...Στους 25 οC αρχιζουν να εχουν προβληματα Πολυ σωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaswWwW 3 Δεκεμβρίου 2009 Author #15 Share 3 Δεκεμβρίου 2009 Eυχαριστω και παλι για την βοηθεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 4 Δεκεμβρίου 2009 #16 Share 4 Δεκεμβρίου 2009 Εδω εχει λιγο πιο αναλυτικες οδηγιες. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry293150 Απλα εσυ το κανεις με λιγοτερους καβαδες Αλλαζε το 40% καθε εβδομαδα ιδιως αν δεν κανει και μετρησεις στο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaswWwW 4 Δεκεμβρίου 2009 Author #17 Share 4 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ πηρα σημαντκες πληροφοριες!!εβαλα και θερμομετρο στο ενυδρειο το οποιο δειχνει 24-25!!τι να κανω??πρεπει να κατεβει λιγο η θερμοκρασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramp 4 Δεκεμβρίου 2009 #18 Share 4 Δεκεμβρίου 2009 Αν δε χρησιμοποιείς θερμοστάτη, η θερμοκρασία του ενυδρείου συνήθως έχει μικρή απόκλιση από τη θερμοκρασία "δωματίου". Οπότε αν η θερμοκρασία το χειμώνα στο σπίτι σου είναι 20-23 βαθμούς, είναι μια χαρά. Το θερμόμετρο που έβαλες τι θερμόμετρο είναι; Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι όλα πολύ αξιόπιστα. Για παράδειγμα στα δικά μου ενυδρεία έχω παρατηρήσει ότι τα αυτοκόλλητα θερμόμετρα δείχνουν σταθερά 2 βαθμούς παραπάνω από τα γυάλινα που βρίσκονται μέσα στο νερό. Αυτό μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι έχω 5αρια τζάμια ενώ αυτά είναι κατασκευασμένα για τζάμια 5-8 χιλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 4 Δεκεμβρίου 2009 #19 Share 4 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ πηρα σημαντκες πληροφοριες!!εβαλα και θερμομετρο στο ενυδρειο το οποιο δειχνει 24-25!!τι να κανω??πρεπει να κατεβει λιγο η θερμοκρασια? Ενταξει ειναι.Το καλοκαιρι ετοιμασου για κατασκευες http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18458 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18537 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος