Marmaths 2 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Ανοίγω αυτό το θέμα για γενική συζήτηση σχετικά με τα platties. Εδώ μπορούμε να ρωτάμε ό,τι απορίες έχουμε γι'αυτά τα πανέμορφα ψάρια και να παίρνουμε απαντήσεις από τους εμπειρότερους! Μπορεί οι απαντήσεις αυτές να υπάρχουν ήδη σκόρπιες στο φόρουμ αλλά νομίζω ότι δεν είναι κακό να τις μαζέψουμε όλες σε ένα θέμα ούτως ώστε όποιος θελήσει να ασχοληθεί με τα ψάρια αυτά, να βρει απαντήσει στις απορίες του μέσα από το thread αυτό! Λοιπόν ξεκινάω: 1. Πόσο καιρό διαρκεί η εγκυμοσύνη ενός platty; 2. Πως καταλαβαίνουμε ότι ένα platty είναι έγκυος; 3. Πόσο καιρό κάνουν τα μικρά να πάρουν χρώμα και να φτάσουν στην μορφή που θα έχουν σαν ενήλικα ψάρια; 4. Πόσες υποκατηγορίες platty υπάρχουν ανάλογα με τα χρώματά τους (π.χ. marble platty κλπ) --> http://www.ekkwill.com/platies.html 5. Πόσα μικρά γεννάει περίπου σε κάθε γέννα ένα platty; Αυτά από μένα... ότι άλλο θέλουμε ρωτάμε και ελπίζουμε ότι οι εμπειρότεροι θα μας απαντήσουν! Υγ: Μπορούμε επίσης αν θέλουμε να βάζουμε φωτό των ψαριών μας για να τις μοιραστούμε με τους υπόλοιπους συνχομπίστες μας που ασχολούνται με τα ίδια ψάρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmaths 15 Δεκεμβρίου 2009 Author #2 Share 15 Δεκεμβρίου 2009 Μα πόσο καιρό θέλει επιτέλους να γεννήσει ένα πλάτυ; Έχω ένα φουσκωμένο έτοιμο να σκάσει εδώ και 20 μέρες... Ξέρει κανείς να μου πει αν είναι φυσιολογικό και πόσες μέρες θέλει περίπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 18 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 18 Δεκεμβρίου 2009 Δεν πιστευω να ειναι ανασηκωμενα και τα λεπια του? Κοπρανα εχεις δει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmaths 18 Δεκεμβρίου 2009 Author #4 Share 18 Δεκεμβρίου 2009 Δεν πιστευω να ειναι ανασηκωμενα και τα λεπια του? Κοπρανα εχεις δει? Όχι...ανασηκωμένα λέπια δεν έχει... μόνο μεγάααααλη κοιλιά... Τώρα για κόπρανα δεν έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια... Βάζω 2 φωτό να δεις αλλά δεν είναι πολύ καλές γιατί δεν το πέτυχα... Αν βγάλεις άκρη πες μου... Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 18 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 18 Δεκεμβρίου 2009 Γύρω στον ένα μήνα λογικά... Υπομονή. Θα το κοιτάξεις μια μέρα, και θα το δεις ξεφουσκωτο και θα ξαφνιαστείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmaths 19 Δεκεμβρίου 2009 Author #6 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 Γύρω στον ένα μήνα λογικά... Υπομονή. Θα το κοιτάξεις μια μέρα, και θα το δεις ξεφουσκωτο και θα ξαφνιαστείς!!! Χμμμ...αυτό είναι όντως παρηγορητικό! Αλήθεια σου μοιάζει κι εσένα με έγκυο έτσι; Δεν είναι η ιδέα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 19 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα. Δεν είχα ποτε platty και δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλα, ναι, πρέπει να είναι εγκυος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailim 8 Μαρτίου 2010 #8 Share 8 Μαρτίου 2010 Εχοντας guppy στο παρελθόν και τωρα πλατυ, θα ηθελα να ρωτησω αν οι ρυθμοι αναπαραγωγης αυτων των δυο ειδων ειναι η ίδια. Ειναι η πρωτη φορα που έχω platy κ θα ήθελα να ξέρω σε τι αλλα διαφέρουν απο τα γκαπυ (τα οποια κ τα έχω μαθει καλά!) Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 8 Μαρτίου 2010 #9 Share 8 Μαρτίου 2010 Στα πλατυ ειναι λιγο παραπανω μεταξυ 3-4 βδομαδες μην φανταστεις καποια τεραστια διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος