georgerocks 1 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια!!!Καλως σας βρηκα!!!Πολυ καλη δουλεια! ειμαι καινουριος,και στα ενυδρια και στο forum. Εχω ενα 60νταρι juwel,εχω βαλει λευκη αμμο και βοτσαλο,βραχακια απο λαβα και δυο φυτα δεμενα με πετονια πανω σε ξυλα.Απο ψαρακια προς το παρον ενα γλειφτη και ενα labeo.Για τον labeo εχω μια αμφιβολια γιατι τον αγορασα επειδη μου αρεσε και δεν ρωτησα και πολλα...Θα ηθελα τη γνωμη σας γι'αυτο...Τι αλλο να βαλω να ταιριαζει? Ευχαριστω προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλως ήρθες Κανε μια παρούσιαση του ενυδρείου στην ανάλογη θεματική ενότητα,ώστε να ακουστούν πολλές απόψεις http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=255 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 1 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλως ηρθες. Με το Labeo σιγουρα την πατησες, με το γλειφτη αν ειναι απο αυτους σιγουρα την πατησες και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 2 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 2 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλως ορισες!!! εδω θα σε καλοσορισουμε φιλε χομπιστα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 2 Δεκεμβρίου 2009 #10 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Δεκεμβρίου 2009 #11 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος