nikoloutso 1 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Κυριοι συμφορουμητες..... και κυριες βεβαιως βεβαιως..... Δεν ξερω αν ειναι η ι δεα μου, αλλα τωρα τελευταια, το τελευταιο δημηνο για την ακριβεια, ειναι πολύ συχνο το φαινομενο να ανοιγονται θεματα που νε περιεχει ο Τιτλος τους μερικες απο τις λεξεις αυτες... Ηelp - SOS - ΒΟΗΘΕΙΑ - ΣΩΣΤΕ ΜΕ!!. Αυτο δε συνβαινει μόνο στην ατηγορια αθενειων, αλλα και αλλου με επικρατεστερες τις αθενειες. Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου επισης, αλλα αρκετοι απο αυτους που ανοιγουν τα θεματα αυτα... σε παρουσιασεις ενυδρειων τους η σε αναφορες αυτων, εχουν ενημερωθει για τα λάθη τους που ισως ειναι τραγικα και αποβουν και μοιρεα.. και στο τελος.... καταλαληγουν στο ΣΟΣ!!! Τελικα ειναι η ιδεα μου ή οντως συμβαινει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 1 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Το δευτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό συνήθως συμβαίνει με τα νέα μέλη που γράφονται στο portal και μην έχοντας μάθει ακόμη τον τρόπο λειτουργίας των forum, μέσα στην αγωνία τους να σώσουν το ψαράκι ή οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί, (πριν καλά καλά ψάξουν λίγο), το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι το SOS !!! Είχα κάνει μια πρόταση κάποτε για να περιοριστεί αυτό το φαινόμενο. Με το που θα γράφεται ένα νέο μέλος, να λαμβάνει αυτόματα ένα e-mail με κάποια συγκεκριμένα link και οδηγίες προς.. «ναυλωμένους» για το τι πρέπει να κάνει και το που πρέπει να δει, για κάποια συγκεκριμένα προβλήματα… όπως π.χ. τη φόρμα ασθενειών που οι περισσότεροι πάνω σ αυτό το θέμα αναφέρονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Δεκεμβρίου 2009 Author #4 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό συνήθως συμβαίνει με τα νέα μέλη που γράφονται στο portal και μην έχοντας μάθει ακόμη τον τρόπο λειτουργίας των forum, μέσα στην αγωνία τους να σώσουν το ψαράκι ή οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί, (πριν καλά καλά ψάξουν λίγο), το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι το SOS !!! Είχα κάνει μια πρόταση κάποτε για να περιοριστεί αυτό το φαινόμενο. Με το που θα γράφεται ένα νέο μέλος, να λαμβάνει αυτόματα ένα e-mail με κάποια συγκεκριμένα link και οδηγίες προς.. «ναυλωμένους» για το τι πρέπει να κάνει και το που πρέπει να δει, για κάποια συγκεκριμένα προβλήματα… όπως π.χ. τη φόρμα ασθενειών που οι περισσότεροι πάνω σ αυτό το θέμα αναφέρονται. Μα στελνεται ενα mail που σε καλοσοριζει και σε παραπεμπει στον κανονισμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό νομίζω ότι γίνεται ... το θέμα είναι ότι ο άλλος δεν θα κάτσει να διαβάσει όλο αυτό το κατεβατό στη φάση που βρίσκεται... γιαυτό πρότεινα να λαμβάνει τα "άκρως απαραίτητα" συν τον κανονισμό φυσικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 1 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 χωρια απο τις ασθενειες,μεσα στο καλοκαιρι η πριν,τα ιδιου τυπου θεματα mayday-mayday πεφτουνε! ειναι πολυ δυσκολο καποιος να σκεφτει να βαλει ανεμιστηρα............................... s.o.s......χτυπησα 30οC!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Δύσκολο δεν είναι.. απλά τις περισσότερες φορές πρέπει να σκεφτόμαστε σαν αρχάριοι ... εμείς μπορεί αυτά να τα θεωρούμε δεδομένα.., αλλά κάποιος νέος στο χώρο του ενυδρείου δεν μπορεί να τα..."σκαρφιστεί" Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2009 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Δύσκολο δεν είναι.. απλά τις περισσότερες φορές πρέπει να σκεφτόμαστε σαν αρχάριοι ... εμείς μπορεί αυτά να τα θεωρούμε δεδομένα.., αλλά κάποιος νέος στο χώρο του ενυδρείου δεν μπορεί να τα..."σκαρφιστεί" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 2 Δεκεμβρίου 2009 #9 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Δύσκολο δεν είναι.. απλά τις περισσότερες φορές πρέπει να σκεφτόμαστε σαν αρχάριοι ... εμείς μπορεί αυτά να τα θεωρούμε δεδομένα.., αλλά κάποιος νέος στο χώρο του ενυδρείου δεν μπορεί να τα..."σκαρφιστεί" δεν νομιζω πως χρειαζεται να εισαι εμπειρος και τρελος επιστημονας για να ''ψιλιαστεις''οτι με ψυξη ριχνεις τη θερμοκρασια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 2 Δεκεμβρίου 2009 #10 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Προσωπικα, αν δεν καταλαβαινω απο το θεμα σε τι αφορά η δημοσίευση, ΠΟΤΕ δεν την διαβαζω.... Πρεπει να μαθουν και αυτοι που "καιγονται" για απαντηση να βαζουν τις "λεξεις κλειδια" στο θέμα ωστε να το καταλαβουν και αυτοι που δεν εχουν το χρονο/κεφι να διαβαζουν τα παντα... Και τα ΣΟΣ, ΒΟΗΘΕΙΑ κλπ ΔΕΝ ειναι λέξεις κλειδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Δεκεμβρίου 2009 Author #11 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 (edited) δεν νομιζω πως χρειαζεται να εισαι εμπειρος και τρελος επιστημονας για να ''ψιλιαστεις''οτι με ψυξη ριχνεις τη θερμοκρασια.... Αυτο ειναι γνωστο... αγνωστο ομως ειναι με πιο τροπο θα δημιουργησεις την ψυξη!!! Αλλα μη στεκουμε μονο στο γεγονος της ψυξης... Γενικα εγω παρατηρησα οτι ορισμενοι χομπιστες εχου ψαρια απο διαφορετικες συνθηκες σε ιδιο ενυδρειο... πχ γκαπυ και νεον. Μετα απο περοτρηνση των υπολοιπων να βγουν οσα δεν τεριαζουν... ο χοπμπιστας λεει... "τοσο καιρο τα εχω και δεν εχει προβλημα" Μετα απο μερες σκαει μυτη το "ΣΟΣ" το "ΒΟΗΘΕΙΑ" και ολα τα συναφη. Ξαναλεω.. συμβαινει η ειναι η ιδεα μου?? Υ.Γ. Γιωργο μου.. με βρησκεις απολυτα συμφωνο σε αυτο. Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2009 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος