Νενδος στελιος 8 Μαίου 2006 #1 Share 8 Μαίου 2006 Γεια σας να μια από τις γέννες που έχω στο κοινωνικό μου ενυδρείο 200 λίτρα περίπου από ένα ζευγάρι αγγελόψαρα τα αυγά είναι 2 ημερών Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 8 Μαίου 2006 #2 Share 8 Μαίου 2006 Συγχαρητηρια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 8 Μαίου 2006 #3 Share 8 Μαίου 2006 Mπράβο Στέλιο.Να μας ενημερώσεις για την συνέχεια με φωτό και σχόλια.... Οι moderator να μεταφέρουν το post στις αναπαραγωγές.Τhanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 8 Μαίου 2006 #4 Share 8 Μαίου 2006 Συγχαρητηρια Στελιο και απο μενα, ειναι πολλα τα αυγουλακια βλεπω.ΜΠΡΑΒΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis 8 Μαίου 2006 #5 Share 8 Μαίου 2006 Kαλά, τίγκα είναι! Άντε με το καλό και τα ψαράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 28 Ιουνίου 2006 #6 Share 28 Ιουνίου 2006 Στελιο καλημερα,μπορεις να μου πεις πως εξελιχθηκε η γεννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 28 Ιουνίου 2006 #7 Share 28 Ιουνίου 2006 Στελιο καλημερα,μπορεις να μου πεις πως εξελιχθηκε η γεννα. 27208[/snapback] ΣΤΕΛΝΕ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος