Aiolos 30 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Moon Light από το μηδέν…. με κόστος μηδέν!!! Μια πολύ απλή κατασκευή για όσους δεν θέλουν να διαθέσουν χρήματα. Τα βήματα είναι απλά και αναλύονται στον φωτο-οδηγό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 30 Νοεμβρίου 2009 χαχαχα ωραια και η περιγραφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Νοεμβρίου 2009 Author #3 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Άμα έχει κάποιος αϋπνίες.. όλο κάτι θα βρει να ασχοληθεί !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 30 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 30 Νοεμβρίου 2009 (edited) Άμα έχει κάποιος αϋπνίες.. όλο κάτι θα βρει να ασχοληθεί !!! ωραια ανάλυση της κατασκευής χρειαζοταν γιατι καποια καταστηματα το πουλενε λες και ειναι διαμαντι αυτες οι αυπνοιες βγαζουν σε καλο Έγινε επεξεργασία 30 Νοεμβρίου 2009 - kostas disc Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 30 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Μηπως εισαι ο Μαγκαιβερ και μας δουλευεις τόσο καιρό???Ειμαι μεγαλος θαυμαστης και εχω δει ολες τις ταινιες σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 30 Νοεμβρίου 2009 #6 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Μπραβο φιλε οι αγρυπνιες αποδιδουν καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 30 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Αιολος.... τι σωλινακι ειναι αυτο?? Απο οξυγόνο - οσμωση?? ΠΑντως με τι μονωση εαν δε γινει σωστα... εχεις προβλημα!! Ερωστηση επιστιμονικη.... ( ) Το μπλε φως ειναι σωστο ή πρεπει να ειναι το λευκο του παγου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 30 Νοεμβρίου 2009 #8 Share 30 Νοεμβρίου 2009 και ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Νοεμβρίου 2009 Author #9 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Αιολος.... τι σωλινακι ειναι αυτο?? Απο οξυγόνο - οσμωση?? ΠΑντως με τι μονωση εαν δε γινει σωστα... εχεις προβλημα!! Ερωστηση επιστιμονικη.... ( ) Το μπλε φως ειναι σωστο ή πρεπει να ειναι το λευκο του παγου?? Σωληνάκι οξυγόνου σιλικονούχο.. κυκλοφορεί σε τρία χρώματα μπλε. πράσινο άσπρο, πολύ εύκαμπτο και μαλακό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει σωστά η μόνωση.. άμα "στουμπώσεις" με σιλικόνη τα σωληνάκια. Για μπλε βρε μιλάμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 30 Νοεμβρίου 2009 #10 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Νοεμβρίου 2009 Author #11 Share 30 Νοεμβρίου 2009 ωραια ανάλυση της κατασκευής χρειαζοταν γιατι καποια καταστηματα το πουλενε λες και ειναι διαμαντι αυτες οι αυπνοιες βγαζουν σε καλο Είχα κάνει μια παρόμοια κατασκευή παλιότερα και τη δούλεψα ένα χρόνο χωρίς πρόβλημα. Μετά ένας φίλος μου έκανε δώρο ένα του εμπορίου με 6 led.. που κάθε δυο μήνες καιγόταν κάποια led.. Είναι η τρίτη φορά που μου το αντικαθιστούν λόγω της εγγύησης...... Χτες το βράδυ κάθισα και το ξαναέκανα με τα υλικά και τον τρόπο που αναφέρω.. και θα κρατήσω για backup αυτό που μου αντικατέστησαν !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Νοεμβρίου 2009 #12 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 30 Νοεμβρίου 2009 #13 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Και να μην το μονωσεις το πολυ να σκουριασουν οι ακροδεκτες του LED. Σιγα το κακο. Στην τριτη φωτογραφια της κατασκευης δειχνει το LED "γυμνο" ενω το κειμενο αναφερει οτι αφηνουμε τα καλωδια κοκκινο-μαυρο, εκει υπαρχει η μοναδικη ασαφεια στον κατα τα αλλα πολυ καλο οδηγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Νοεμβρίου 2009 Author #14 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Δεν κατάλαβα στο που αναφέρεσαι... η τρίτη φωτο της κατασκευής παρουσιάζει το led πριν κολληθεί/μονωθεί και η τέταρτη όταν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Από τη άλλη αν μου ξέφυγε τίποτα και δεν μπορώ να το ..προσδιορίσω λόγω της απλότητας της κατασκευής... τι να πω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 30 Νοεμβρίου 2009 #15 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Μπράβο ρε συ πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Νοεμβρίου 2009 #16 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Το μπλε φως ειναι σωστο ή πρεπει να ειναι το λευκο του παγου?? Αν προσεξες στη φωτο το moonlight ηταν σε θαλασσινο.Εκει εχουν μια μανια στα παρδαλα και τις ντισκοτεκ των 80's εχουμε ξαναπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Νοεμβρίου 2009 Author #17 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Αν προσεξες στη φωτο το moonlight ηταν σε θαλασσινο. Εκει εχουν μια μανια στα παρδαλα και τις ντισκοτεκ των 80's εχουμε ξαναπει. ......Άμα σε στολίσω τώρα με λαμπιόνια θα σου πω εγώ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Δεκεμβρίου 2009 #18 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Αν προσεξες στη φωτο το moonlight ηταν σε θαλασσινο. Εκει εχουν μια μανια στα παρδαλα και τις ντισκοτεκ των 80's εχουμε ξαναπει. Γιαυτο το λεω κι εγω Σπυρο μου... Αλλα τελικα.... Αιολε... παραγγελιες δεχεσαι...?? Στελνεις αθηνα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 1 Δεκεμβρίου 2009 #19 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Συγνωμη αλλα τα λαμπιονια , τα χριστουγεννιατικα λεντακια που κυκλοφορουν για τα δεντρα δεν κανουν για Moonlight ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Δεκεμβρίου 2009 Author #20 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Συγνωμη αλλα τα λαμπιονια , τα χριστουγεννιατικα λεντακια που κυκλοφορουν για τα δεντρα δεν κανουν για Moonlight ;; Αυτά συνήθως είναι 220 volt πράγμα που τα καθιστά επικίνδυνα σε επαφή σε υψηλά ποσοστά υγρασίας. Κάποια άλλα είναι αδιάβροχα (όχι στεγανά) και εάν δεν είναι των 220 volt μπορούν να «στολίσουν» και το ενυδρείο, οπότε πιάνουν τόπο… όλο το χρόνο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 1 Δεκεμβρίου 2009 #21 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Τιποτα τα λογια ειναι περιττα RESPECT !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George1 8 Απριλίου 2010 #22 Share 8 Απριλίου 2010 ΘΕΟΣ!!!!!!! Οπως τα ειπες μεσα σε ενα βραδακι το nano μου εχει και moon light....! 10000000000000000 Ευχαριστω!!!! PS. Οταν το σκεφτηκες πρεπει να ειχες τρελες αυπνιες!!! Και παλι ευχαριστω το αποτελεσμα ειναι επαγγελματικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 8 Απριλίου 2010 #23 Share 8 Απριλίου 2010 Έχω ένα τροφοδοτικό με out put 4,5 VDC=450 mA Πόσα λεντ μπορώ να βάλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 8 Απριλίου 2010 #24 Share 8 Απριλίου 2010 ωραία ιδέα και υλοποίηση ευχαριστούμε Aiolos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefas 13 Απριλίου 2010 #25 Share 13 Απριλίου 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΙΟΛΕ!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ,και ναπροσθεσω οτι μπορουμε να αγορασουμε εχτρα λεντακια απο καταστηματα ηλεκτρονικων(παμφθηνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος