VaswWwW 29 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2009 ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ!!ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΨΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΟΥΝ!!!ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ 1 ΜΙΚΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕ 6 ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΘΑΝΑΝ!!!ΕΚΑΤΣΑ ΕΣΤΡΩΣΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΒΑΛΑ ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ!!ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ 2 ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Καλως ηρθες. Για καλυτερα αποτελεσματα, εχε λιγα ψαρια στο ενυδρειο και κανε συχνες αλλαγες 40 λιτρα για καθε χρυσοψαρο και 30% αλλαγη καθε εβδομαδα με αντιχλωριο στο νερο της αλλαγης και σωστη θερμοκρασια (κοντινη με με του ενυδρειου) Ταιζε καλες τροφες και δινε και τροφη με σπιρουλινα. Επισης βιταμινες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 30 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiota78 30 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaswWwW 30 Νοεμβρίου 2009 Author #5 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!ειχα την κλασικη τροφη (φιλαρακια) πηγα ομως και πηρα και αυτη που μου προτεινες που ειναι σε κοκκους!!!το ενυδρειο μου ειναι μικρο 45λ μονο!!κατι αλλο....φυτα να βαλω??και αν ναι ψευτικα η αλιθινα??μου ειπαν οτι αληθινα θα τα φανε ισχυει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 30 Νοεμβρίου 2009 #6 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Καλως ηρθες!!! Αν βαλεις χρυσοψαρα πρεπει να βαλεις σκληρα φυτα(πχ ανουμπια). Αλλιως ναι θα στα φανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 30 Νοεμβρίου 2009 #8 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 30 Νοεμβρίου 2009 #9 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Βάσω στο ενυδρείο σου καλύτερα να αφήσεις ένα χρυσόψαρο μόνο γιατί με δύο θα αρχίσουν τα στριμώγματα και η ταλαιπωρία με τη μόλυνση του νερού. Ακόμη καλύτερα θα έλεγα ότι το ενυδρειάκι σου κάνει για έναν αρσενικό μονομάχο (οπότε και φυτάκια αληθινά θα μπορείς να βάλεις και πιο καλά θα είσαι χωρίς προβλήματα με άρρωστα ψαράκια). Ψάξε λίγο στο forum για ενυδρεία με μονομάχους και θα βρεις πολλές πληροφορίες σχετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaswWwW 30 Νοεμβρίου 2009 Author #10 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Tελεια!!!Σας ευχαριστω ολους!!!Σιγουρα στην πορεια θα εχω και αλλες ερωτησεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος