yiannis667 29 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα , εχω βαλει κατι ανουμπιες φυτεμενες οπως πρεπει αλλα τα χρυσοψαρα μου πολλες φορες σκαβουνε και βρισκω τις ανουμπιες ψηλα να αιωρουνται... Υπαρχει καμμια ρεαλιστικη και ευκολη λυση για να μην συμβαινει αυτο ? πχ αμα παρω αυτα τα τσιμπιδακια των μαλλιων,τα περασω καθετα απο τα φυτα και τα καρφωσω στον αμμοχαλυκα θα δημιουργηθει κανενα προβλημα ? Λεω για τα τσιμπιδακια αυτα τα μαυρα τα λεπτα , η θα μου χαλασει το νερο ? Τωρα ακουω < να δεσεις > τις ανουμπιες , ρε παιδεια με τη να τις δεσω ? και που να τις δεσω ? μονο αμμοχαλυκα εχω στο ενυδρειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 29 Νοεμβρίου 2009 βαλε 2-3 πετρες και πιασε τις ανουμπιες πανω τους με λιγη πετονια.οι ανουμπιες δεν φυτευονται. ειναι πολυ απλο και γρηγορο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis667 29 Νοεμβρίου 2009 Author #3 Share 29 Νοεμβρίου 2009 Περιμενω κατι πετρες απο PetShop ( βραχακια ) λαβα , οποτε οταν τις παραλαβω θα τις δεσω εκει , δηλαδη θα βαλω την ανουμπια πανω στο βραχακι και καθετα θα περασω την πετονια απο την ανουμπια στο κατω μερος του βραχου ... οκ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 30 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis667 30 Νοεμβρίου 2009 Author #5 Share 30 Νοεμβρίου 2009 πηγα μαζεψα μερικες πετρες μικρες μη ασβεστολιθικες , τις εβρασα για 45 λεπτα και μετα εβαλα τις ανουμπιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος