TAKHS 28 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Μετα απο πολυΜΗΝΗ και κοπιαστικη δουλεια....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟς ΓΙΑ ΤΟ 60ΛΙΤΡΟ καταπληκτικο αποτελεσμα.... -με φιλτρο κρεμαστο στην πλατη(ανθρακα/αντ.φωσφ./βιολογικο υλικο) -8κιλα βραχο -2*κυκλοφορητες<900λιτρα/ωρα> -φωτισμο cobact?δεν θυμαμαι πως γραφετε? 40watt. -θερμοκρασια 27-28. υ.γ.:ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ασυνειδητο εκ μερους μου να μην επισημανω την καταπληκτικη συνεργασια μου με τον φιλο μου απο την ΖΟΩΦΙΛΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.... ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΝ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...... γιατι πισω απο εναν ιδιοκτητη μερικες φορες,αν και ελαχιστες,κρυβετε ενας αξιος συμβουλος ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟς...... :-)(-: ΣΑΣ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 29 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 29 Νοεμβρίου 2009 Χωρίς φωτογραφίες δεν λέγεται παρουσίαση και το θέμα θα διαγραφεί . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMitsos98 11 Δεκεμβρίου 2009 #3 Share 11 Δεκεμβρίου 2009 Θελω φωτο!!!Οοοοοοοο...ολε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts