dimivas 28 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα και απο μενα!Ειμαι κατοχος νεου ενυδρειου εδω και ενα μηνα.Το ξεκινημα ηταν ατυχες καθως οι οδηγιες του πετ σοπ δεν βοηθησαν καθολου στο στρωσιμο κ ειχα απωλειες . Το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα φυτεμενο με 2 κερατοφυλλα και ενα φυτο του οποιου δεν γνωριζω την ονομασια.Εχει 9 τιγρακια 1 pleco 1albeo(albino) κ ενα γατοψαρο.Οι μετρησεις μου ειναι σχετικα καλες *(NO2=O,NO3=20 ppm),ωστοσο τα τιγρακια δεν φαινονται ενταξει.Καποια εχουν χασει το χρωμα τους και κολυμπουν με το κεφαλι προς τα κατω . Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει??μηπως ειναι πολλα για τα λιτρα μου?ο κυριος στο πετ με διαβεβαιωσε πως οχι. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 28 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Καλωσόρισες και απο εμένα,τα ψαράκια σου είναι αρκετά δυστυχώς αρκετά για τα λίτρα σου,για να σε βοηθήσουμε ακόμα καλύτερα καλό θα ηταν να μας πεις λίγα λόγια για το ενυδρείο σου,με ποια μέθοδό έχεις κάνει το στρώσιμο του και,ποτε και ποσα ψάρια έκανες εισαγωγή και με τι φίλτρο εχεις εξοπλίσει το ενυδρείο σου και τα υλικά που υπάρχουν μέσα του.Για τα τιγράκια θα βοηθούσε μια φωτογραφία αρκετά,κολυμπούν ή αιωρούνται με το κεφάλι προς τα κάτω?Μετρας με στικακια η με υγρά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 28 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Καλο θα ηταν να μην ανοίγεις 2 ίδια τοπικ ώστε να αποφεύγονται αυτα που γίνονται αυτη την στιγμη.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimivas 28 Νοεμβρίου 2009 Author #4 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Καλο θα ηταν να μην ανοίγεις 2 ίδια τοπικ ώστε να αποφεύγονται αυτα που γίνονται αυτη την στιγμη.......... Συγνωμη εχεις δικιο απλα το ανοιξα σε λαθος κατηγορια και μετα καταλαβα οτι θα επρεπε να ειναι εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimivas 28 Νοεμβρίου 2009 Author #5 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Καλωσόρισες και απο εμένα,τα ψαράκια σου είναι αρκετά δυστυχώς αρκετά για τα λίτρα σου,για να σε βοηθήσουμε ακόμα καλύτερα καλό θα ηταν να μας πεις λίγα λόγια για το ενυδρείο σου,με ποια μέθοδό έχεις κάνει το στρώσιμο του και,ποτε και ποσα ψάρια έκανες εισαγωγή και με τι φίλτρο εχεις εξοπλίσει το ενυδρείο σου και τα υλικά που υπάρχουν μέσα του.Για τα τιγράκια θα βοηθούσε μια φωτογραφία αρκετά,κολυμπούν ή αιωρούνται με το κεφάλι προς τα κάτω?Μετρας με στικακια η με υγρά?? μετα το 1ο αποτυχημενο στρωσιμο(χωρις ψαρια) το δευτερο εγινε με καλλιεργεια βακτηριων sera bionitrivec.αρχικα ειχαν μπει 9 τιγρακια και εχασα τα 4 κατα τη διαδικασια στρωσιματος(περιπου 2 εβδομαδες).πριν 2 μερες κ αφου ειδα τις μετρησεις να ειναι ενταξει εβαλα αλλα 4 γιατι διαβασα οτι ζουν σε κοπαδια 8-10 ατομων.το φιλτρο ειναι εσωτερικο με σφουγγαρι της aquael(οπως και ολο το ενυδρειο). Κατα τ αλλα ειναι στρωμενο με ασπρη χαλαζιακη αμμο και εχει ενα βραχο τυπου λαβα. Οσον αφορα τα ψαρακια κολυμπουν με το κεφαλι προς τα κατω κ πηγαινουν συνεχεια στις γωνιες.Η συμπεριφορα αυτη αρχισε οταν προστεθηκαν τα 4 τιγρακια προχθες . ΥΓ1 οι μετρησεις γινονται με στικακια ΥΓ2 φωτογραφια δεν μπορω να βαλω σημερα θα προσπαθησω αυριο ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος