stormtrooper 27 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2009 (edited) Πριν από κάποια χρόνια (9-10), ο Radio Gold του Μαστοράκη (τότε) είχε συμμετάσχει σε έναν πανευρωπαϊκό ή παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού, όπου θα ψηφιζόταν το καλύτερο τραγούδι μέχρι το 1999. Μέχρι την τελευταία εβδομάδα της ψηφοφορίας είχαν ξεχωρίσει τα τρία παραπάνω τραγούδια. 1-2 μέρες πριν την λήξη της ψηφοφορίας, το Bohemian Rhapsody και το Stairway to Heaven είχαν απομακρυνθεί αρκετά από το Child in Time. Την τελευταία μέρα το Bohemian Rhapsody πήρε σημαντικό προβάδισμα και τελικά ψηφίστηκε ως το καλύτερο τραγούδι που είχε γραφτεί έως το 1999... Βέβαια μέχρι τότε η Θώδη δεν είχε πάρει τα πάνω της, αλλά ας περιμένουμε το επόμενο Millennium για να πάρει την θέση που της αξίζει Φυσικά μεταξύ τραγουδιών και μάλιστα αυτού του βεληνεκούς δεν τίθεται θέμα "κόντρας", αλλά θα ήθελα να δω τη γνώμη σας μιας και σήμερα έτυχε να ξανακάνω αυτή τη κουβέντα. Κάποιοι πιθανόν να πείτε πως δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ένα από τα τρία είτε πως θα προτιμούσατε κάποιο άλλο. Δεν έβαλα παραπάνω επιλογές για να δούμε καθαρά μεταξύ των τριών τι επιλέγετε. Προσωπικά κανένα από τα 3 γκρουπ δεν ανήκει στα αγαπημένα μου και μάλιστα έχω και μία αντιπάθεια στους Queen. Κατ'εμέ το Bohemian Rhapsody είναι απαράδεκτο τραγούδι, το Child in Time είναι ένα κορυφαίο τραγούδι, αλλά το Stairway to Heaven είναι ίσως μία από 2-3 καλύτερες μουσικές εμπνεύσεις-συνθέσεις που γράφτηκαν ποτέ! Βέβαια οι Queen είναι γενικώς πιο αποδεκτοί ως μπάντα στο ευρύ κοινό, οπότε όταν έρχεται μία τέτοια κουβέντα στο προσκήνιο, σχεδόν πάντα "τσακώνομαι" Για πείτε τη γνώμη σας... Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 27 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Child in time το καλύτερο solo οργανικό και φωνητικό ever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 27 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Child in time το καλύτερο solo οργανικό και φωνητικό ever... χαλαρα!! γεια σου ρε νικολα, μας εφτιαξες βραδιατικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 27 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Το κάθε ένα έχει την αξία του: Bohemian Rhapsody για ροκ καφέ με οθόνη Child in Time για live για να βλέπω τον τύπο όταν κάνει τα ανεβάσματα με τη φωνή Stairway to Heaven για να το ακούω μόνος μου το πρωί και να ξεκινάει καλά η μέρα Ε, και επειδή μου αρέσει να ακούω μουσική μόνος μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 28 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Το κάθε ένα έχει την αξία του: Bohemian Rhapsody για ροκ καφέ με οθόνη Child in Time για live για να βλέπω τον τύπο όταν κάνει τα ανεβάσματα με τη φωνή Stairway to Heaven για να το ακούω μόνος μου το πρωί και να ξεκινάει καλά η μέρα Ε, και επειδή μου αρέσει να ακούω μουσική μόνος μου... Πες τα ρε Γιωργο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 16 Μαρτίου 2011 #6 Share 16 Μαρτίου 2011 (edited) Βρηκα αυτα οποτε θεωρησα καλο να τα ποσταρω ...το Bohemian Rhapsody νομιζω χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ξεπερνα ολα τα αλλα Is this the real life? Is this just fantasy? Caught in a landslide No escape from reality Open your eyes Look up to the skies and see I'm just a poor boy, I need no sympathy Because I'm easy come, easy go A little high, little low Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me Mama, just killed a man Put a gun against his head Pulled my trigger, now he's dead Mama, life had just begun But now I've gone and thrown it all away Mama, ooo Didn't mean to make you cry If I'm not back again this time tomorrow Carry on, carry on, as if nothing really matters Too late, my time has come Sends shivers down my spine Body's aching all the time Goodbye everybody - I've got to go Gotta leave you all behind and face the truth Mama, ooo - (anyway the wind blows) I don't want to die I sometimes wish I'd never been born at all I see a little silhouetto of a man Scaramouch, scaramouch will you do the fandango Thunderbolt and lightning - very very frightening me Gallileo, Gallileo, Gallileo, Gallileo, Gallileo Figaro - magnifico But I'm just a poor boy and nobody loves me He's just a poor boy from a poor family Spare him his life from this monstrosity Easy come easy go - will you let me go Bismillah! No - we will not let you go - let him go Bismillah! We will not let you go - let him go Bismillah! We will not let you go - let me go Will not let you go - let me go (never) Never let you go - let me go Never let me go - ooo No, no, no, no, no, no, no - Oh mama mia, mama mia, mama mia let me go Beelzebub has a devil put aside for me for me for me So you think you can stone me and spit in my eye So you think you can love me and leave me to die Oh baby - can't do this to me baby Just gotta get out - just gotta get right outta here Ooh yeah, ooh yeah Nothing really matters Anyone can see Nothing really matters - nothing really matters to me Anyway the wind blows... Ελευθερη αποδοση Είναι αυτή η πραγματική ζωή; Είναι απλώς μια φαντασίωση; Πιασμένος σε μια καθίζηση καμία διαφυγή από την πραγματικότητα Άνοιξε τα μάτια σου κοίταξε ψηλά τους ουρανούς και δες είμαι απλά ένα φτωχό αγόρι, δεν χρειάζομαι συμπόνοια επειδή είμαι εύκολος Λίγο ανεβασμένος, λίγα πεσμένος Όπου και αν φυσάει ο άνεμος, δεν έχει σημασία για μένα, για εμένα Μαμά, μόλις σκότωσα ένα άτομο έβαλα ένα όπλο στο κεφάλι του τράβηξα την σκανδάλη μου, τώρα είναι νεκρός Μαμά, η ζωή είχε μόλις αρχίσει αλλά τώρα έχω φύγει και τα πέταξα όλα μακριά Μαμά, οοο Δεν ήθελα να σε κάνω να κλάψεις εάν δεν είμαι πίσω πάλι αυτή τη φορά αύριο συνέχισε, συνέχισε, σαν τίποτα να μην πειράζει πραγματικά Πάρα πολύ αργά, η ώρα μου έχει έρθει στέλνει ρίγη κάτω στην σπονδυλική μου στήλη Το σώμα μου πονάει συνεώς Αντίο σε όλους - πρέπει να φύγω Πρέπει να σας αφήσω όλους πίσω και να αντιμετωπίσω την αλήθεια Μαμά, οοο - (όπου φυσά ο άνεμος) δεν θέλω να πεθάνω μερικές φορές εύχομαι να μην είχα γεννηθεί ποτέ Βλέπω μια μικρή σιλουέτα ενός ατόμου Scaramouch, scaramouch θα κάνετε fandango Κεραυνός και την αστραπή -πολύ πολύ με τρομάζουν Γαλιλαίο, Γαλιλαίο, Γαλιλαίο, Γαλιλαίο, Γαλιλαίο, Φίγκαρο - Μαγκνίφικο Αλλά είμαι απλά ένα φτωχό αγόρι και κανένας δεν με αγαπά έιναι απλά ένα φτωχό αγόρι από φτωχή οικογένεια Χάρισέ του τη ζωή του από αυτό το τερατουργία εύκολα έρχομαι εύκολα φεύγω- θα με αφήσεις να πάω Bismillah! Όχι - δεν θα σ' αφήσουμε να πας - αφήστε τον να πάει Bismillah! δεν θα σ' αφήσουμε να πας - αφήστε με να πάω Bismillah! δεν θα σ' αφήσουμε να πας - αφήστε με να πάω Ποτέ δεν θα σε αφήσω να πας - άφησε με να πάω (ποτέ) Ποτέ δεν θα σε αφήσω να πας - άφησε με να πάω Ποτέ μη με αφήσεις να πάω -οοο Όχι, Όχι, Όχι, Όχι, Όχι, Όχι, Όχι- Ο Μαμά μου, Μαμά μου, Μαμά μου άφησε με να πάω Ο Βεελζεβούλ βάζει έναν διάβολο κατά μέρος για εμένα για εμένα για εμένα Νομίζεις πως μπορείς να με πετρώσεις και να φτύσεις στο μάτι μου Νομίζεις πως μπορείς να με αγαπήσεις και να με αφήσεις να πεθάνω Οο μωρό μου - δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό Απλά πρέπει να βγω έξω, απλά πρέπει ακριβώς εδώ έξω Οοο ναι, οοο ναι τίποτα δεν πειράζει πραγματικά Ο καθένας μπορεί να δει τίποτα πραγματικά δεν έχει σημασία - τίποτα δεν έχει σημασία για εμένα Όπου φυσάει ο άνεμος... και η ερμηνια απο εδω Το 1975, λοιπόν, οι Queen δημιούργησαν την Μποέμικη Ραψωδία (Bohemian Rhapsody). Μέσα στα έξι περίπου λεπτά που διαρκεί, το γκρουπ επιχειρεί μια ολοκληρωτική αλλαγή προσέγγισης της μουσικής του: Μια αυθεντική ροκ μουσική που μετουσιώνεται σε όπερα, χρησιμοποιώντας ποικίλες μουσικές κατευθύνσεις. Ένα πολυ-στυλιστικό αριστούργημα. Όμως, τι είναι ραψωδία; Τι είναι ένας μποέμ; Για τι πράγματα μιλά η Bo Rhap; O Kenny Everett ισχυριζόταν ότι -ο Freddy Mercury του είχε πει ότι- απλά ήταν "στίχοι στην τύχη, ρίμα δίχως νόημα"& Ο Brian May, αντίθετα, δήλωσε ότι το κομμάτι σκιαγραφεί την προσωπικότητα και τη στάση ζωής του Freddy. Αρκετοί θα υποστηρίξουν την εκδοχή της περιγραφής μιας εγκληματικής πράξης και των συνεπειών της. Άλλοι θα το συνδέσουν ακόμα και με τον πόλεμο στο Βιετνάμ. To σίγουρο είναι ότι παρά τις "λογοτεχνικές" διαμάχες που έχουν προκαλέσει οι στίχοι του, κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει για τι πράγμα μιλάει το Bo Rhap . Ο μποέμ, πάντως, μαζί με τον δανδή αποτέλεσαν σύμβολα της παρακμής του αστικού πολιτισμού, κατά τον 19ο αιώνα. Αντιπαραθέτουν στον αστικό ατομικισμό έναν ατομικισμό πολύ ριζοσπαστικότερο, που από μερικές απόψεις, αν και παραμορφωμένα, προδιαγράφει τις κατοπινές ιδεολογίες της αυτοπραγμάτωσης. Ο μποέμ (boheme) ήταν ο φτωχός συνήθως λόγιος ή καλλιτέχνης, που ζούσε λιτά αλλά αμέριμνα και εύθυμα. Κατ' επέκταση, μποέμ ονομάστηκε και ο τυχοδιώκτης, ο αδιάφορος ή ο ανίκανος στην αντιμετώπιση της ζωής άνθρωπος. Μποέμ, είναι και ο τίτλος δυο λυρικών έργων, του Πουτσίνι (1896) και του Λεονκαβάλλο (1897), εμπνευσμένων από τις Σκηνές του μποέμικου βίου, του Ερρίκου Μυρζέ. Πάντως, άλλη μια ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ποτέ, είναι ποιός συνθέτης επηρέασε τον Mercury... Ο Scaramouche όνομα συνώνυμο του παλληκαρά και του αρλεκίνου συνάμα- ήταν ένας από τους χαρακτήρες του παλαιού ιταλικού θεάτρου (commedia dell'arte ), ντυμένος πάντα στα μαύρα. Δημιουργός του ήταν ο Τ. Φιορίλλι, που τον παρουσίασε για πρώτη φορά στο Παρίσι -το 1640- και υπήρξε πρότυπο του Μολιέρου. Fandango είναι ένας ερωτικός ισπανικός χορός, διαδεδομένος και στο Μεξικό (όπου ο όρος έγινε συνώνυμος της fiesta, της γιορτής), με βήματα που μοιάζουν με τον χορό tarantella και με ρίζες στην αρχαία Ρώμη. Είναι πρόγονος του bolero. Bismillah, στα αραβικά σημαίνει "στο όνομα του Θεού", ενώ Beelzebub είναι το όνομα ενός θεού που λάτρευαν οι Φιλισταίοι της πόλης Εκρών. Το όνομα Βεελζεβούλ αποτελεί προσωνυμία του Σατανά στα χριστιανικά κείμενα. Και, τέλος, ραψωδία στη μουσική ονομάζουμε το διηγηματικό συμφωνικό μουσικό έργο, ενώ ραψωδώ, σημαίνει: απαγγέλλω έντεχνα, εγκωμιάζω κάποιον, αλλά και: μιλώ ανόητα, μωρολογώ... -------------------------------------------------------- Βιβλιογραφία - βοηθήματα: Du Noyer, Paul (ed.), The Story of Rock 'N' Roll: the Year-By-Year Illustrated Chronicle , Carlton Books Ltd, 1995 http://en.wikipedia.org/wiki/Bohemian_Rhapsody http://www.lyricsfreak.com/q/queen/112599.html Π. Κονδύλης, Η παρακμή του Αστικού Πολιτισμού, Θεμέλιο, Αθήνα 2000 *Μουσική ανάλυση του BoRhap -στα αγγλικά- υπάρχει στη σελίδα: http://queen.musichall.cz/index_en.php?s=sa&d=bohrap vouliakis Έγινε επεξεργασία 16 Μαρτίου 2011 - krisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 17 Μαρτίου 2011 #7 Share 17 Μαρτίου 2011 Τί είδαν τα ματάκια μου πρωι πρωι ... Bohemian Rhapsody ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 17 Μαρτίου 2011 #8 Share 17 Μαρτίου 2011 Bohemian Rhapsody με τα 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.sl 24 Μαρτίου 2011 #9 Share 24 Μαρτίου 2011 χωρις δευτερη σκεψη την ανεμοσκαλα για τον παραδεισο!!Η φωνη του Plant ειναι ελαφρςσ καλυτερη απο των Mercury kai Gillan και τωρα μουσικα η ΣΟΛΑΡΑ του stairway tou heaven ειναι απο τα καλυτερα σολο ολων των εποχων... ----------------------------------------------------------------------------------------- SLAYER Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 24 Μαρτίου 2011 #10 Share 24 Μαρτίου 2011 Την πρώτη φορά που άκουσα (και είδα) το stairway to heaven ήταν σε κινηματογράφο. Μου είχε κοπεί η φωνή για τουλάχιστον μισή ώρα. Αυτό το συναίσθημα δεν το έχω ξανανιώσει από τότε. Και μάλιστα δεν γνώριζα καν τα λόγια γιατί ήμουνα κοντά στα 15. Το Child in Time για μένα ήταν η απόλυτη μαστούρα. Ήταν την εποχή που κάναμε πηγαδάκια σε σπίτια φίλων.....και την βρίσκαμε. Το Bohemian Rhapsody μου ήταν πάντα ακατανόητο Ο Freddie Mercury μου ηταν αρκετά συμπαθής και πιστεύω οτι το Bohemian Rhapsody βγήκε εν μέσου πειραματισμών εκείνης της εποχής. Αν και μου λείπει η μνήμη από το ακατοίκητο συνεχίζει να με κυριαρχεί το συναίσθημα. Οπότε αυτό που μου άφησε τα σημάδια της δεν ήταν παρά το stairway to heaven. Αυτό που τελικά αποδεικνύουν όλα τα κομμάτια είναι ότι κάποτε υπήρχε καλή μουσική και προπάντων διαχρονική. Συνεπώς όλα έχουν την τιμητική τους........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 24 Μαρτίου 2011 #11 Share 24 Μαρτίου 2011 Child in time για πάντα και μάλιστα The Made in Japan Version Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Μαρτίου 2011 Author #12 Share 24 Μαρτίου 2011 Child in time για πάντα και μάλιστα The Made in Japan Version Τον περιβόητο πυροβολισμό στο συγκεκριμένο live και τραγούδι, προσωπικά δεν έχω καταφέρει ακόμα να ακούσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 Μαρτίου 2011 #13 Share 24 Μαρτίου 2011 Δύο τραγούδια το chlid in time ( 1970) και το Stairway to Heaven (1971) κυριολεκτικά άλλαξαν πολλά στο ροκ. Το άλλο νεώτερο 1975 εξαιρετικό πράγματι και μάλιστα θυμάμαι το είχα αγοράσει τότε σε βινύλλιο βεβαια αλλά ,δεν ξέρω πως να το πω , τα άλλα δύο έχουν κάτι που τα κάνει εντελώς ξεχωριστά είναι ροκ ,η ραψωδία είναι το επόμενο σκαλοπάτι στο ροκ ,οπότε θα έλεγα οτι είναι δύσκολο να συγκρίνεις λίγο διαφορετικά πράγματα. http://www.youtube.com/watch?v=BcL---4xQYA Μάλιστα για να σπαμάρω λίγο όταν παρουσιάστηκε το αλμπουμ των moody blues to 1967 Days of future passed http://en.wikipedia.org/wiki/Days_of_Future_Passed οι κριτικές ήταν εξαιρετικές και μάλιστα ο ήχος του βινυλλίου ήταν προχωρημένος για την εποχή του το λέγομενο σύστημα deram του οπόίο έδινε μια περίεργη αίθηση ότι ήσουνα μέσα σε θέατρο κια άκουγες ,είχε ειπωθεί τότε ότι το ροκ συναντήθηκε στα σύνορα με την συμφωνική,αν θυμάμαι καλά. http://www.youtube.com/watch?v=4lazdg-eqmQ...feature=related Με λίγα λόγια ο καθένας βάζει το λιθαράκι του που θα πατήσουν οι επόμενοι για να προχωρήσουν και αυτοί με τη σειρά τους να φτιάξουν ωραία και διαχρονικά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Μαρτίου 2011 Author #14 Share 24 Μαρτίου 2011 Μάλιστα για να σπαμάρω λίγο όταν παρουσιάστηκε το αλμπουμ των moody blues to 1967 Days of future passed http://en.wikipedia.org/wiki/Days_of_Future_Passed οι κριτικές ήταν εξαιρετικές και μάλιστα ο ήχος του βινυλλίου ήταν προχωρημένος για την εποχή του το λέγομενο σύστημα deram του οπόίο έδινε μια περίεργη αίθηση ότι ήσουνα μέσα σε θέατρο κια άκουγες ,είχε ειπωθεί τότε ότι το ροκ συναντήθηκε στα σύνορα με την συμφωνική,αν θυμάμαι καλά. http://www.youtube.com/watch?v=4lazdg-eqmQ...feature=related Τώρα γιατί το κάνεις αυτό αγαπητέ Σωκράτη? Μιλάμε για ένα κομμάτι που με έχει στιγματίσει θετικά και αρνητικά σε διαφορετικές φάσεις της ζωής μου. Ω, ρε αναμνήσεις............. Και μόλις μου κατέβηκε και μία ιδέα για νέα ψηφοφορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 25 Μαρτίου 2011 #15 Share 25 Μαρτίου 2011 (edited) Ω, ρε αναμνήσεις............. Και μόλις μου κατέβηκε και μία ιδέα για νέα ψηφοφορία Αντε να βάλω και γω μια ιδέα μπας και πιάσει τόπο Σας αρέσουν οι κόντρες; Οχι φυσικά με αυτοκίνητα. Να σημειώσω οτι στο συγκεκριμένο βίντεο κοντράρει ο Steve Vai........τον εαυτό του (Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως) και εδώ uncut Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2011 - lasal Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 25 Μαρτίου 2011 #16 Share 25 Μαρτίου 2011 Τέλειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Μαρτίου 2011 Author #17 Share 25 Μαρτίου 2011 Αντε να βάλω και γω μια ιδέα μπας και πιάσει τόπο Σας αρέσουν οι κόντρες; Οχι φυσικά με αυτοκίνητα. Να σημειώσω οτι στο συγκεκριμένο βίντεο κοντράρει ο Steve Vai........τον εαυτό του Κλασσική ταινία όπου ο Karate Kid κερδίζει τον διάολο Πιθανότατα επηρεασμένο από το τραγούδι "The Devil went down to Georgia" (lyrics) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 25 Μαρτίου 2011 #18 Share 25 Μαρτίου 2011 Τον περιβόητο πυροβολισμό στο συγκεκριμένο live και τραγούδι, προσωπικά δεν έχω καταφέρει ακόμα να ακούσω... Ο λόγος είναι ότι το made in japan που βγήκε σε CD δυστυχως (κατά τη γνώμη μου) δεν είναι ίδιος ακριβώς με εκείνον που είχε βγει σε βινύλιο. Στην περιοδεία εκείνη τα τραγούδια ακούστηκαν και γράφτηκαν περισσότερες από μία φορές. Για μένα η καλύτερη έκδοση τόσο του Smoke on the water όσο και το Child in Time (με το bang) είναι στην έκδοση του βινυλίου. Πριν μερικούς μήνες το είχα βρει στο youtube και το είχα βάλει και στο κανάλι μου στο youtube στα favorites. Όμως κάτι έγινε και κατέβηκε και έμεινε στη θέση του αυτό που έβαλα εδώ που δεν είναι όμως ΕΚΕΙΝΟ. Θα το μεταγράψω και θα το ανεβάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Απριλίου 2011 #19 Share 16 Απριλίου 2011 Τον περιβόητο πυροβολισμό στο συγκεκριμένο live και τραγούδι, προσωπικά δεν έχω καταφέρει ακόμα να ακούσω... Kαι ουτε προκειται να το ακουσεις σε cd ή mp3. Eχει γινει remix και τον αφαιρεσαν τον πυροβολισμο για λογους .... υγιεινης ... μαζι με τους ηχους απο την καθοδο του ιπταμενου δισκου που πηρε το πτωμα και το εξαφανισε για επιστημονικες ερευνες στον πλανητη Valium12345. Και οπως ξερεις σαν παλιοροκας που γυριζε στα "δωματικια" με τους μαλλιαδες, ενα sping reverb αν το κουνησεις αποτομα και ακουμπησουν τα ελατηρια μεταξυ τους θα γινει πολεμος. Εκει καπου μετα το 3.15" θα κοπανησε το hammond ο Lord ή ο Ριχαρδος ο Μαυροπερισσοτερος τον Marshall και "αρπαξαν" τα ελατηρια. Στο βινύλιο ακουγοταν παντως το μπαμ. Η αποψη μου για τα τρια ασματα (και μονο αυτα κομματια) ειναι πρωτα τα Stairway και Bohemian μαζι, και πολυ μετα το Child. Αυτο γιατι, οι Ζεπ ειναι η ροκ μπαντα του αιωνα και το bohemian γιατι ειναι μια εξωπραγματικη εμπνευση/συνθεση/ενορχηστρωση, απο ενα εξωγηινο καλλιτεχνη (freddy), αν και η μπαντα του δεν ηταν κατι πολυ ιδιαιτερο (για κορυφαια επιπεδα μιλαμε παντα) . Το Child μενει πισω για δυο λογους, πρωτον ειναι κλεμμενο, και δευτερον, ο Ριχαρδος μου την σπαει ελαφρως (αν και εχει γραψει ριφφαρες) με τη μεγαλομανια του και το στυλακι. Και για να ευθυμήσουμε ακουγοντας τα δυο πρωτα κομματια και υπο διαφορετικο ηχητικο πρισμα. Ακομα και ετσι φαινεται το ....σουξε. YΓ και για του λογου το αληθες φαινοταν απο μικρος τι ψωνιο ηταν ο ριχαρδος. O κουνιστος αριστερα ειναι, λιωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος