herbi 16 Ιανουαρίου 2010 Author #126 Share 16 Ιανουαρίου 2010 αν δεν βρεις φυτα.....παραγγειλε τα νεα τζαμια........... δηλαδη;;;;;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 16 Ιανουαρίου 2010 #127 Share 16 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη;;;;;;;;;;;;;; 2,50μ ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Ιανουαρίου 2010 #128 Share 18 Ιανουαρίου 2010 Ερωτηση που με κανει ο κωστας να την κανω: Πόσο καιρο θα μεινει αυτο το ψαρι στα 450λτρ?? Παντα φιλικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 19 Ιανουαρίου 2010 Author #129 Share 19 Ιανουαρίου 2010 (edited) Ερωτηση που με κανει ο κωστας να την κανω: Πόσο καιρο θα μεινει αυτο το ψαρι στα 450λτρ?? Παντα φιλικα... γιατι;; θες να παρεις το ενιδριομου;; περα απο την πλακα το ψαρι θα μηνει τουλαχιστον ακομα 1 χρονο μεχρι να μετακομισω στο δικομου σπιτι οπου τωρα ειναι στα τουβλα-σουβαδες οπου εχει διαμορφοθει απο τωρα και ο χοροςτου.. η γρογορη αναπτηξη που παρουσιαζει τα πρωτα χρωνια της ζωηστου εχει ξεπεραστει τωρα αρχιζει και περνει ογκο.. kwstas γραψε αλλη μια διμοσιευση να φιγει αυτο το 666 κατω απο το προφιλσου.. Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2010 - herbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 19 Ιανουαρίου 2010 #130 Share 19 Ιανουαρίου 2010 kwstas γραψε αλλη μια διμοσιευση να φιγει αυτο το 666 κατω απο το προφιλσου.. αντε σου εκανα τη χαρη!! στο καινουριο ενυδρειο της κορης σου θα κεντησουμε....μη σου πω οτι πεζει να ερθω Κρητη αποκλειστικα για παρτη της!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Ιανουαρίου 2010 #131 Share 19 Ιανουαρίου 2010 γιατι;; θες να παρεις το ενιδριομου;; περα απο την πλακα το ψαρι θα μηνει τουλαχιστον ακομα 1 χρονο μεχρι να μετακομισω στο δικομου σπιτι οπου τωρα ειναι στα τουβλα-σουβαδες οπου εχει διαμορφοθει απο τωρα και ο χοροςτου.. η γρογορη αναπτηξη που παρουσιαζει τα πρωτα χρωνια της ζωηστου εχει ξεπεραστει τωρα αρχιζει και περνει ογκο.. kwstas γραψε αλλη μια διμοσιευση να φιγει αυτο το 666 κατω απο το προφιλσου.. Με καταλαβες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 19 Ιανουαρίου 2010 Author #132 Share 19 Ιανουαρίου 2010 οχι.. παντα φιλικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 19 Ιανουαρίου 2010 Author #133 Share 19 Ιανουαρίου 2010 αντε σου εκανα τη χαρη!! στο καινουριο ενυδρειο της κορης σου θα κεντησουμε....μη σου πω οτι πεζει να ερθω Κρητη αποκλειστικα για παρτη της!!! ελα εση και ξαμου.. παντος θα εχει πολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggeliscookman 21 Ιανουαρίου 2010 #134 Share 21 Ιανουαρίου 2010 συγχαρητήρια φίλε μου, λατρεύω τα αροουανα κ η κόρη σου είναι καταπληκτική! μπράβο κ πάλι μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 22 Ιανουαρίου 2010 Author #135 Share 22 Ιανουαρίου 2010 συγχαρητήρια φίλε μου, λατρεύω τα αροουανα κ η κόρη σου είναι καταπληκτική! μπράβο κ πάλι μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 7 Φεβρουαρίου 2010 #136 Share 7 Φεβρουαρίου 2010 μπραβο φιλε,,,,,,οτι αλλο κ ναπω θα ναι περιττο,,,,,συγχαρητηρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 30 Απριλίου 2010 #137 Share 30 Απριλίου 2010 Που εισαι ρε Αντρεα? Μας ελειψε η κορη σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikossarr 26 Σεπτεμβρίου 2010 #138 Share 26 Σεπτεμβρίου 2010 Απλά υπέροχη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 31 Δεκεμβρίου 2010 Author #139 Share 31 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα παιδια χρονια πολλα και καλλα να μας μπει ο καινουργιος χρονος.. μολης περασουν οι γιορτες θα παραγκειλω το 2μετρο ενιδριο για το κουκλημου 800+ λιτρα.. εχω κανει και καποιες αλαγες στο παλιο θα το δειξω της επομενες μερες με φοτογραφικο υλικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 31 Δεκεμβρίου 2010 #140 Share 31 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα παιδια χρονια πολλα και καλλα να μας μπει ο καινουργιος χρονος.. μολης περασουν οι γιορτες θα παραγκειλω το 2μετρο ενιδριο για το κουκλημου 800+ λιτρα.. εχω κανει και καποιες αλαγες στο παλιο θα το δειξω της επομενες μερες με φοτογραφικο υλικο.. Χρόνια πολλά και σε εσένα! Μπράβο για την κίνηση σου, ανυπομονώ να δω φώτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 4 Ιανουαρίου 2011 Author #141 Share 4 Ιανουαρίου 2011 καλισπερα παιδια καθομαι και ψαχνω για μεγαλιτερο ενιδριο αυτα παου βρισκω τα 2 μετρα ειναι 720-760 λιτρα και δεν θα με πειραζε να επερνα ενα λιγο ποιο μεγαλο γυρο στον τονο.. εχεται να μου προτεινεται καποιο; ευχαριστο πολυ. επισης στο παλιο που ειχα εχω βαλει μαυρο χαλικι και αρκετα φυτα, φοτο συντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Ιανουαρίου 2011 #142 Share 4 Ιανουαρίου 2011 καλισπερα παιδια καθομαι και ψαχνω για μεγαλιτερο ενιδριο αυτα παου βρισκω τα 2 μετρα ειναι 720-760 λιτρα και δεν θα με πειραζε να επερνα ενα λιγο ποιο μεγαλο γυρο στον τονο.. εχεται να μου προτεινεται καποιο; ευχαριστο πολυ. επισης στο παλιο που ειχα εχω βαλει μαυρο χαλικι και αρκετα φυτα, φοτο συντομα. νομιζω οτι για τετοια λιτρα καλυτερα θα ηταν να κοιταξεις σε κατασκευη Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 4 Ιανουαρίου 2011 Author #143 Share 4 Ιανουαρίου 2011 νομιζω οτι για τετοια λιτρα καλυτερα θα ηταν να κοιταξεις σε κατασκευη και εγω το εψαχνα αλλα επιδι θα μπει στο καινουριο σπιτι που χτειζω και θα ειναι ντημενο με γυψοσανιδα θελω να εχω το κεφαλιμου ησηχο οσο μπορω.. εδω στα χανια αντε να βρεις καλο μαστορα.. γιατι τα δικαμου χερακια απλα δεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Ιανουαρίου 2011 #144 Share 4 Ιανουαρίου 2011 και εγω το εψαχνα αλλα επιδι θα μπει στο καινουριο σπιτι που χτειζω και θα ειναι ντημενο με γυψοσανιδα θελω να εχω το κεφαλιμου ησηχο οσο μπορω.. εδω στα χανια αντε να βρεις καλο μαστορα.. γιατι τα δικαμου χερακια απλα δεν. δεν ξερω εαν μπορει να κανει κατι ο Νινταλ για την περιπτωση σου .... Οτι θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο ειναι σιγουρο Δεν περνεις ενα τηλεφωνο μπας και μπορει να κανει κατι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 21 Ιανουαρίου 2011 Author #145 Share 21 Ιανουαρίου 2011 δεν ξερω εαν μπορει να κανει κατι ο Νινταλ για την περιπτωση σου .... Οτι θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο ειναι σιγουρο Δεν περνεις ενα τηλεφωνο μπας και μπορει να κανει κατι ? ποιος ειναι αυτος καποιες πληροφοριες; παντος απο την καινουρια αλαγη φοτο ερχονται σηντομα. μπεικε μαυρο χαλικι και φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgr 1 Φεβρουαρίου 2011 #146 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Θαυμάζω τις φωτογραφίες να σου ζήσει η ψαρούκλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 6 Μαίου 2011 #147 Share 6 Μαίου 2011 Τι κούκλα το ψάρι !!!!!! δεν βρήκα εδώ στην κύπρο!!!!! Ζήλεψα τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 6 Μαίου 2011 Author #148 Share 6 Μαίου 2011 ευχαριστω νασε καλλα. φτησεμουτην μονο μην μου την ματιασεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 30 Ιουνίου 2011 Author #149 Share 30 Ιουνίου 2011 επιτελους το ενιδριακη τελικα εγιναι δικομου... θα αδειαστει θα καθαριστει και θα ξαναγεμισει για να ξεμουδιασει η κορακλαμου... η foto δεν λεει και πολλα ειναι απο κηνητο. παρουσιαση σε λιγο καιρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 30 Ιουνίου 2011 #150 Share 30 Ιουνίου 2011 KΑΛΟΓΕΜΙΣΤΟ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος