herbi 24 Δεκεμβρίου 2009 Author #101 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξερω αλλα το δικομου την περισοτερη ωρα ειναι πανω κατω στη μεση και πολες φορες ποιανει και πατο.. αλλα η ριζα μου αρεσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 24 Δεκεμβρίου 2009 #102 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 δεν εχω λογια φιλε μου........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 24 Δεκεμβρίου 2009 #103 Share 24 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξερω αλλα το δικομου την περισοτερη ωρα ειναι πανω κατω στη μεση και πολες φορες ποιανει και πατο.. αλλα η ριζα μου αρεσει... Το ψάρι να είναι καλά και ούτε λόγος για τη διακόσμηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 25 Δεκεμβρίου 2009 Author #104 Share 25 Δεκεμβρίου 2009 πεδια σας ευχαριστω για τα καλασας λογια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 9 Ιανουαρίου 2010 Author #105 Share 9 Ιανουαρίου 2010 δοκιμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 9 Ιανουαρίου 2010 #106 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Φτου σκόρδα! Κούκλα είναι! Μπράβο σου για τη φροντίδα που της παρέχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 9 Ιανουαρίου 2010 #107 Share 9 Ιανουαρίου 2010 (edited) δοκιμη.. μας εχεις τρελανει Αντρεα με την κορακλα σου!! το ψαρι δειχνει να ειναι σε εξαιρετικη κατασταση απο θεμα εμφανισης και συμπεριφορας. για την ωρα ειναι καλα.αν δεν ηταν δεν θα βλεπαμε τετοιο χαρακτηρα. το μονο που μενει ειναι να της βρουμε γαμπρο!! χιλια μπραβο συντεκνε!! Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2010 - kwstas_original Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 9 Ιανουαρίου 2010 #108 Share 9 Ιανουαρίου 2010 δεν ξερω αλλα το δικομου την περισοτερη ωρα ειναι πανω κατω στη μεση και πολες φορες ποιανει και πατο.. αλλα η ριζα μου αρεσει... για τέτοιο ψάρι το ύψος του ενυδρείου είναι μειωμένο, δεν είναι τέτοιο το ύψος για να διακρίνει πάνω, κάτω και μέση, κινείται όπου υπάρχει χώρος. Αν του δώσεις ύψος θα δεις ότι θα κινείται στην σωστή ζώνη. Αν παρατηρήσεις το στόμα του έχει κλίση προς τα πάνω, σαν τα guppy, από εκεί είναι προφανές ότι είναι ψαράκι επιφανείας και θα του άρεσε αυτό που σου προτείνει ο φίλος vicious Όντως είναι όμορφη η ρίζα, ίσως αν την έβαζες λίγο πιο άκρη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 9 Ιανουαρίου 2010 #109 Share 9 Ιανουαρίου 2010 (edited) για τέτοιο ψάρι το ύψος του ενυδρείου είναι μειωμένο, δεν είναι τέτοιο το ύψος για να διακρίνει πάνω, κάτω και μέση, κινείται όπου υπάρχει χώρος. Αν του δώσεις ύψος θα δεις ότι θα κινείται στην σωστή ζώνη. Αν παρατηρήσεις το στόμα του έχει κλίση προς τα πάνω, σαν τα guppy, από εκεί είναι προφανές ότι είναι ψαράκι επιφανείας και θα του άρεσε αυτό που σου προτείνει ο φίλος vicious Όντως είναι όμορφη η ρίζα, ίσως αν την έβαζες λίγο πιο άκρη; Jardini Scleropages-jardini arowana Συμπεριφορα στο ενυδρειο: Κολυμπαει ως επι το πλειστον στο κεντρο του ενυδρειου και κοντα στον βυθο (σε αντιθεση με τις arowanas του Αμαζονιου,που προτιμουν την επιφανεια) Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2010 - kwstas_original Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel 9 Ιανουαρίου 2010 #110 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Απλά εξαιρετική δουλειά. Respect... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 9 Ιανουαρίου 2010 Author #111 Share 9 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω παιδια.. αν και τωρα ειναι ποιο ανετα διωτι εχουν φιγει τα εσωτερικα φιλτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 9 Ιανουαρίου 2010 Author #112 Share 9 Ιανουαρίου 2010 μας εχεις τρελανει Αντρεα με την κορακλα σου!! το ψαρι δειχνει να ειναι σε εξαιρετικη κατασταση απο θεμα εμφανισης και συμπεριφορας. για την ωρα ειναι καλα.αν δεν ηταν δεν θα βλεπαμε τετοιο χαρακτηρα. το μονο που μενει ειναι να της βρουμε γαμπρο!! χιλια μπραβο συντεκνε!! ελα εση κρητη και ξαμου εμενα.. αλλα θα ερθεις μονος και ασε τση γαμπρους γιατι θα σε περιμενω με μαυρα πουκαμισα και με Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 9 Ιανουαρίου 2010 #113 Share 9 Ιανουαρίου 2010 δοκιμη.. Πωπω!!! Θεαματικό!! Πολύ ατσαλο φάγωμα όμως.... Έχεις σκεφτεί να βάλεις κάποιο ψάρι καθαριστή; Ισως ενα common pleco που γίνεται και μεγάλος. Δεν ξερω αν θα ήταν σωστό βέβαια, αλλα είναι μια ιδέα. . Παρακαλούνται οι πλεκουροι να συμβουλευσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 9 Ιανουαρίου 2010 #114 Share 9 Ιανουαρίου 2010 Ποιος ο λογος να μπει καποιο πλεκο..?? Απο την αλλη τα Πλεκο ζουν στην Νοτια Αμερικη και οχι στην Αυστραλια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 10 Ιανουαρίου 2010 Author #115 Share 10 Ιανουαρίου 2010 τα λιτρα ειναι ωριακα ως τωρα για αυτο το ψαρι.. αν και εχω κατα καιρους δοκιμασει να βαλω διαφορα ψαρια μεσα απλα δεν πεζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 10 Ιανουαρίου 2010 #116 Share 10 Ιανουαρίου 2010 τα λιτρα ειναι ωριακα ως τωρα για αυτο το ψαρι.. αν και εχω κατα καιρους δοκιμασει να βαλω διαφορα ψαρια μεσα απλα δεν πεζει.. Πεινασμένη την έχεις και γι'αυτο στα τρώει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 10 Ιανουαρίου 2010 #117 Share 10 Ιανουαρίου 2010 Πανέμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 11 Ιανουαρίου 2010 Author #118 Share 11 Ιανουαρίου 2010 Πεινασμένη την έχεις και γι'αυτο στα τρώει... τρωει καλιτερα και απο μενα.. εγινα και δαμαστης arowanas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 11 Ιανουαρίου 2010 #119 Share 11 Ιανουαρίου 2010 Ψςςς πολυ ωραια φωτογραφια.... Προσπαθησε να δωσεις μεγαλυτερη αναταραξη στην επιφανεια και μειωσει η κρυψε το οξυγονο...Μου σκαει λιγο ασχημο στο ματι Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 11 Ιανουαρίου 2010 #120 Share 11 Ιανουαρίου 2010 αψογος το ψαρι σε εχει συνηθησει πια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Ιανουαρίου 2010 #121 Share 11 Ιανουαρίου 2010 Ποιος ο λογος να μπει καποιο πλεκο..?? Απο την αλλη τα Πλεκο ζουν στην Νοτια Αμερικη και οχι στην Αυστραλια.. Μπορει να ειναι ψαρι μεταναστης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 16 Ιανουαρίου 2010 Author #122 Share 16 Ιανουαρίου 2010 (edited) ενα ακομα ερασιτεχνικο βιντεακι με μια ματια απο μεσα. αλλα μετα απο το θοριβο που ακουσα του οξιγονου θα ξυλωθει γιατι λιπαμαι τα αυτια τις κορισμου.. απολαυσται.. συγνωμη για το κουνιμα και το σκωτινιασμα αλλα ειναι με μια φοτογραφικι μιχανι και οχι με καμερα.. Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2010 - herbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 16 Ιανουαρίου 2010 #123 Share 16 Ιανουαρίου 2010 βαλε καποιον αλλο να τραβηξει το βιντεο την επομενη φορα γιατι ζαλιστηκα! κατα τα αλλα.......γουσταρω!! κανενα φυτακι επιφανειας δεν εχεις βρει να ομορφυνεις λιγο ακομα το σπιτι της κορης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 16 Ιανουαρίου 2010 Author #124 Share 16 Ιανουαρίου 2010 οχι απλα την αλλη φορα θα στηριξω τη μηχανι σε κανενα ξυλο για να ειναι ακουνιτη.. στο μπατο του ενιδριου.. απο τα λαθη μαθενεις.. τωρα για φιτα δεν εχω καταλιξει ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 16 Ιανουαρίου 2010 #125 Share 16 Ιανουαρίου 2010 οχι απλα την αλλη φορα θα στηριξω τη μηχανι σε κανενα ξυλο για να ειναι ακουνιτη.. στο μπατο του ενιδριου.. απο τα λαθη μαθενεις.. τωρα για φιτα δεν εχω καταλιξει ακομα... αν δεν βρεις φυτα.....παραγγειλε τα νεα τζαμια........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος