tsoum 26 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Σήμερα που κοιτούσα το ενυδρείο μου πρόσεξα τους αρσενικούς μου, να την πέφτουν στις μικρές, ηλικίας 2 μηνών. Είναι λίγο μικρότερες απο τους αρσενικούς σε μέγεθοςΚανονικά όμως, όπως κυνηγάνε τις ενήλικες. Τεντώνονταν, ανοιγάν ουρές και πτερύγια και έκαναν όλο το σοου. Τί γίνεται;;; Προφανώς δεν μπορεί να ζευγαρώσουν, αλλα..... Απλά επειδή κρατάνε σπέρμα τα γκάπυ, μπορεί να αρχίσουν την συλλογή απο τώρα; Θα πρέπει να τα χωρήσω;; Σας έχει κανατύχει κάτι τέτοιο; Πληροφοριακά αυτό το έκανε περισσότερο όχι ο πατέρας ο άλλος αρσενικός, που μάλλον, δεν έχει ζευγαρώσει. (η γέννα αυτή είναι 100% του δικού μου αρσενικου) Υ.Γ. Χιλια συγνώμη αν είναι ακατάλληλος ο τίτλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2009 (edited) ...Υ.Γ. Χιλια συγνώμη αν είναι ακατάλληλος ο τίτλος... Πλακα ειχε, και ειναι και ενδιαφερουσα ερωτηση. Το σιγουρο ειναι οτι δεν ξεχωριζουν τις κορες τους τα αρσενικα, θα προσπαθησουν να ζευγαρωσουν με οτι θηλυκο κινειται Αναμενω και εγω τις απαντησεις οσων γνωριζουν. Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 27 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 27 Νοεμβρίου 2009 εμενα μου εχει τυχη σ αυτη την ηλικια να ζευγαρωσουν κ να γεννησει το ψαρακι μετα απο 15 ημερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 27 Νοεμβρίου 2009 Author #4 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Σοβαρα;;;; Καλά και πόσα γέννησε; Πανω απο 3 δεν χωράνε....ή.... όχι; Αμα αρχισουν να γεννάνε και οι μικρές θα τροφοδοτώ όλη την Ελλάδα με γκάπυ.... Θα'πρεπε να τις χωρίσω δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 28 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 28 Νοεμβρίου 2009 πολυ λιγα τουλαχιστον τοσα προλαβα να δω εγω κ λιγο ποιο μικρουλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 28 Νοεμβρίου 2009 #6 Share 28 Νοεμβρίου 2009 Oντως και μιλαμε για πολυ μικρα, και οχι πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 19 Δεκεμβρίου 2009 Author #7 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 Τελικά υπήρξαν εξελίξεις! Είχαν ζευγαρώσει τότε!! Χθές είδα τρια μικρά νεογέννητα γκαπάκια! Στο μέγεθος ήταν νορμάλ (σε σχεση με τα υπόλοιπα νεογέννητα) αλλα ήταν μόνο 3. (να φαγώθηκαν λίγο δύσκολο γιατί υπάρχει πολυ κερατόφυλλο). Να σημειώσω οτι σίγουρα είναι απο τις μικρές, γιατί αλλες θυληκές δεν υπάρχουν (μου είχε μείνει 1 και την έδωσα για να μην έχω άλλα γεννητούρια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος