Jump to content

Guppy.... Παιδέρες?!?!?!

tsoum

Recommended Posts

Σήμερα που κοιτούσα το ενυδρείο μου πρόσεξα τους αρσενικούς μου, να την πέφτουν στις μικρές, ηλικίας 2 μηνών. Είναι λίγο μικρότερες απο τους αρσενικούς σε μέγεθοςΚανονικά όμως, όπως κυνηγάνε τις ενήλικες. Τεντώνονταν, ανοιγάν ουρές και πτερύγια και έκαναν όλο το σοου.

Τί γίνεται;;; Προφανώς δεν μπορεί να ζευγαρώσουν, αλλα..... Απλά επειδή κρατάνε σπέρμα τα γκάπυ, μπορεί να αρχίσουν την συλλογή απο τώρα; Θα πρέπει να τα χωρήσω;;

Σας έχει κανατύχει κάτι τέτοιο;

Πληροφοριακά αυτό το έκανε περισσότερο όχι ο πατέρας ο άλλος αρσενικός, που μάλλον, δεν έχει ζευγαρώσει. (η γέννα αυτή είναι 100% του δικού μου αρσενικου)

Υ.Γ. Χιλια συγνώμη αν είναι ακατάλληλος ο τίτλος... :hysterical:

...

Υ.Γ. Χιλια συγνώμη αν είναι ακατάλληλος ο τίτλος... :ooh2:

Πλακα ειχε, και ειναι και ενδιαφερουσα ερωτηση.

Το σιγουρο ειναι οτι δεν ξεχωριζουν τις κορες τους τα αρσενικα, θα προσπαθησουν να ζευγαρωσουν με οτι θηλυκο κινειται :hysterical:

Αναμενω και εγω τις απαντησεις οσων γνωριζουν.

Έγινε επεξεργασία - delta66

εμενα μου εχει τυχη σ αυτη την ηλικια να ζευγαρωσουν κ να γεννησει το ψαρακι μετα απο 15 ημερες

:bowdown:

:hysterical: Σοβαρα;;;; Καλά και πόσα γέννησε; Πανω απο 3 δεν χωράνε....ή.... όχι;

Αμα αρχισουν να γεννάνε και οι μικρές θα τροφοδοτώ όλη την Ελλάδα με γκάπυ.... :ooh2: Θα'πρεπε να τις χωρίσω δηλαδή;

πολυ λιγα τουλαχιστον τοσα προλαβα να δω εγω κ λιγο ποιο μικρουλια

• 3 weeks later...

Τελικά υπήρξαν εξελίξεις! :P

Είχαν ζευγαρώσει τότε!! Χθές είδα τρια μικρά νεογέννητα γκαπάκια! Στο μέγεθος ήταν νορμάλ (σε σχεση με τα υπόλοιπα νεογέννητα) αλλα ήταν μόνο 3. (να φαγώθηκαν λίγο δύσκολο γιατί υπάρχει πολυ κερατόφυλλο).

Να σημειώσω οτι σίγουρα είναι απο τις μικρές, γιατί αλλες θυληκές δεν υπάρχουν (μου είχε μείνει 1 και την έδωσα για να μην έχω άλλα γεννητούρια).

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...