antonis t83 18 Δεκεμβρίου 2009 #76 Share 18 Δεκεμβρίου 2009 οκ καθε δυο μερες θα το ταιζω...γλωσσα εχω.να παρω και καλαμαρι?? κ γαριδες, θα βοηθησουν πολυ στο χρωμα του. επισης αν μπορεσεις να τον μαθεις να τρωει stick θα εισαι αρχοντας! λεω εγω τωρα.... ενας ετρωγε κ εγινε... αγαθης! πριν τις βαλεις καλυτερα τις ριζες πιο πολυ μου αρεσαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 19 Δεκεμβρίου 2009 #77 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 Aπλα θεικο....Για να αγγιξει την τελειοτητα βγαλε την ανουμπια και ριξε ξερα φυλα...(Θα σου πει ο Βαγγος) Επισης ασε τα φυλα να επιπλεουν και στην επιφανια και εχε και καποια στον βυθο θσ εχεις ενα απιστευτο αποτελεσμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 19 Δεκεμβρίου 2009 #78 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 δυστηχως η φοτο δεν ειναι και τοσο καλης ποιοτητας καθως ειναι απο μια handycam... και μια γενικη του ενυδρειου... φιλε μου ωραιο τα ψαρι σου να σου ζησει...οσο μεγαλωνει θα δεις αλλα χρωματα στο ψαρι σου γιατι ακομα ειναι μικρο,προσεξε αυτα που σου ειπε ο αντωνης για το ταισμα ,πως θα το ταιζεις και τι θα το ταιζεις και θα το ευχαριστηθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 19 Δεκεμβρίου 2009 Author #79 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 Aπλα θεικο....Για να αγγιξει την τελειοτητα βγαλε την ανουμπια και ριξε ξερα φυλα...(Θα σου πει ο Βαγγος) Επισης ασε τα φυλα να επιπλεουν και στην επιφανια και εχε και καποια στον βυθο θσ εχεις ενα απιστευτο αποτελεσμα.... το εχω σκεφτει κι εγω για τα φυλλα αλλα που θα βρω καταπα???ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 19 Δεκεμβρίου 2009 Author #80 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 κ γαριδες, θα βοηθησουν πολυ στο χρωμα του. επισης αν μπορεσεις να τον μαθεις να τρωει stick θα εισαι αρχοντας! λεω εγω τωρα.... ενας ετρωγε κ εγινε... αγαθης! πριν τις βαλεις καλυτερα τις ριζες πιο πολυ μου αρεσαν.. οκ οταν λες στικς???ποια ειναι?ποιας εταιριας ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 19 Δεκεμβρίου 2009 Author #81 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 πριν τις βαλεις καλυτερα τις ριζες πιο πολυ μου αρεσαν.. δεν αλλαξα και δραματικα τις ριζες απλα εκανα παραπανω χωρο για να κολυμπαει το ψαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 19 Δεκεμβρίου 2009 #82 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 το εχω σκεφτει κι εγω για τα φυλλα αλλα που θα βρω καταπα???ευχαριστω Aπο το Ebay ειναι μια πολυ καλη και φτηνη λυση... Εδω ειναι το λινκ της Amy η οποια ειναι ακρως αξιοπιστη και πολυ φτηνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 19 Δεκεμβρίου 2009 Author #83 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 Aπο το Ebay ειναι μια πολυ καλη και φτηνη λυση... Εδω ειναι το λινκ της Amy η οποια ειναι ακρως αξιοπιστη και πολυ φτηνη... δεν εχω λογαριασμο στο e-bay//...και προς το παρον δεν φτιαχνω... μπορει να βρω καποιν φιλο να τα παραγγειλω μεσω αυτου/// ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 19 Δεκεμβρίου 2009 Author #84 Share 19 Δεκεμβρίου 2009 ο ψαρης μου μολις τσακισε ενα κομματακι καλαμαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 20 Δεκεμβρίου 2009 #85 Share 20 Δεκεμβρίου 2009 ο ψαρης μου μολις τσακισε ενα κομματακι καλαμαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος