G_lantern 26 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Σημερα παρελαβα το ενυδρειο μου που προοριζεται για manueli.Το ψαρι το εχω παραγγειλει απο το w.i. Εδω θα σας ενημερωνω για την εξελιξη του καθως και για το στησιμο ΚΟΥΙΖ Ποιος ειναι αυτος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 26 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 26 Νοεμβρίου 2009 (edited) ΦΟΒΕΡΟ ΨΑΡΙ!!! Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2009 - kwstas_original Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 26 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 26 Νοεμβρίου 2009 ΚΟΥΙΖ Ποιος ειναι αυτος; O Nikoloutso δεν προκειται να ειναι ... Υ.Γ Ευχομαι να χαρεις και εσυ και ο Ψαρης το καινουριο Ενυδριο σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 26 Νοεμβρίου 2009 Author #4 Share 26 Νοεμβρίου 2009 O Nikoloutso δεν προκειται να ειναι ... Υ.Γ Ευχομαι να χαρεις και εσυ και ο Ψαρης το καινουριο Ενυδριο σου.. οντως ο nikoloutso δεν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 26 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Βαγγο κανε ακρη κριβεις το ενυδριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 26 Νοεμβρίου 2009 Author #6 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Βαγγο κανε ακρη κριβεις το ενυδριο οντως ο φιλος μου vag0s ειναι που θα με βοηθησει στο στησιμο μιας και ειναι το πρωτο μου ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 26 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 26 Νοεμβρίου 2009 οντως ο φιλος μου vag0s ειναι που θα με βοηθησει στο στησιμο μιας και ειναι το πρωτο μου ενυδρειο γιατι αυτος ξερει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 26 Νοεμβρίου 2009 Author #8 Share 26 Νοεμβρίου 2009 γιατι αυτος ξερει??? δεν ξερω αν ξερει αλλα ημαστε φιλοι και δεν θελω να τον στεναχωρησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 26 Νοεμβρίου 2009 #9 Share 26 Νοεμβρίου 2009 δεν ξερω αν ξερει αλλα ημαστε φιλοι και δεν θελω να τον στεναχωρησω εε πες οτι τον αφησες απο ευγενεια να βαλει τα χερακια του στο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 26 Νοεμβρίου 2009 #10 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Καλορίζικο και περιμένουμε νέα για το στήσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 26 Νοεμβρίου 2009 Author #11 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Αυριο θα παρουμε φιλτρο,ριζες,ζουμια,τεστ κλπ Nidal ερχμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 26 Νοεμβρίου 2009 #12 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Kαλογεμιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 26 Νοεμβρίου 2009 #13 Share 26 Νοεμβρίου 2009 (edited) καλη επιλογη το ενυδρειο! περιμενουμε μα αγωνια να δουμε το ψαρι!! μεγαλωνει το πιρανχοκλαμπ!! Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2009 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 26 Νοεμβρίου 2009 Author #14 Share 26 Νοεμβρίου 2009 και εγω αντωνη περιμενω σαν τρελος για το ψαρι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 27 Νοεμβρίου 2009 Author #15 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Σημερα πηγαμε νινταλ για να παρω φιλτρο(fluval305) ριζες κι αλλα.(στη φοτο η ριζα μεσα στο ενυδρειο οπως σκεφτομαι περιπου να τη βαλω) ΥΓ.παρολη την ταλαιπωρια για να παμε εκει ο νινταλ μας αποζημιωσε με την παρεα του και την αψογη εηυπηρετηση του.ευχαριστουμε νινταλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 27 Νοεμβρίου 2009 #16 Share 27 Νοεμβρίου 2009 (edited) Σημερα πηγαμε νινταλ για να παρω φιλτρο(fluval305) ριζες κι αλλα.(στη φοτο η ριζα μεσα στο ενυδρειο οπως σκεφτομαι περιπου να τη βαλω) ΥΓ.παρολη την ταλαιπωρια για να παμε εκει ο νινταλ μας αποζημιωσε με την παρεα του και την αψογη εηυπηρετηση του.ευχαριστουμε νινταλ τι χαλικι θα βαλεις? δες κ αυτο σαν διακοσμηση. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...st&id=28759 παρε κ μια φωτογραφικη να βγαζεις καλες φωτο. Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2009 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 27 Νοεμβρίου 2009 #17 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Ωραια η ριζα Νidal..Mακαρι ολοι του χωρου να ηταν σαν και σενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 27 Νοεμβρίου 2009 #18 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Sorry κιολλας αλλα καθολου καλη επιλογη το ενυδρειο.... το μανουελι θελει 1ον πολυ μεγαλυτερο ενυδριεο απο τα 190 λιτρα (μικτα) 2ον. ενυδρεια με μηκος τουλαχιστον 1,20 - 1,50m τι διαστασεις εχει το ενυδρειο σου και ποσο μεγεθος το μανουελι!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Νοεμβρίου 2009 #19 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Sorry κιολλας αλλα καθολου καλη επιλογη το ενυδρειο.... το μανουελι θελει 1ον πολυ μεγαλυτερο ενυδριεο απο τα 190 λιτρα (μικτα) 2ον. ενυδρεια με μηκος τουλαχιστον 1,20 - 1,50m τι διαστασεις εχει το ενυδρειο σου και ποσο μεγεθος το μανουελι!? Ειναι μικρο ρε το ψαρι που θα παρει Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 27 Νοεμβρίου 2009 #20 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Ειναι μικρο ρε το ψαρι που θα παρει Καλη συνεχεια αυτο ρωτησα Πανο, ποσο μεγεθος θα ειναι... αλλα και παλι, μιλαμε για ψαρι το οποιο μπορει να φθασει τα 35 - 45cm μεσα σε ενυδρειο.... παρολο που εχει μια σχετικη αργη αναπτηξη αυτο το ψαρι θελει ενυδρεια με μεγαλο μηκος γιατι ειναι ταχυτατος θηρευτης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 27 Νοεμβρίου 2009 #21 Share 27 Νοεμβρίου 2009 (edited) αυτο ρωτησα Πανο, ποσο μεγεθος θα ειναι... αλλα και παλι, μιλαμε για ψαρι το οποιο μπορει να φθασει τα 35 - 45cm μεσα σε ενυδρειο.... παρολο που εχει μια σχετικη αργη αναπτηξη αυτο το ψαρι θελει ενυδρεια με μεγαλο μηκος γιατι ειναι ταχυτατος θηρευτης... 10 cm θα ειναι... 1 μετρο το ενυδρειο. Για αρχη ειναι καλο. Μολις φτασει τα 15 θα δουμε Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2009 - vag0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 27 Νοεμβρίου 2009 Author #22 Share 27 Νοεμβρίου 2009 1)αντωνη θα βαλω αρκετα φυτα. 2)σταθη το ξερω οτι χρειαζεται πολλα λιτρα το μανουελλι αλλα 10 εκατοστα δεν νομιζω να εχει προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 27 Νοεμβρίου 2009 Author #23 Share 27 Νοεμβρίου 2009 παιδια θελω τη γνωμη σας για το χαλικι... δεν θελω να βαλω μαυρο.ειμαι αναμεσα σε χαλικι ψιλο και αμμο.η αμμος ισως ειναι πιο ωραια αλλα με το χαλικι δεν θα αναπτυχθουνε καλυτερα τα φυτα εφοσον θα βαλω αρκετα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 27 Νοεμβρίου 2009 #24 Share 27 Νοεμβρίου 2009 το καλυτερο που εχεις να βαλεις ειναι καποια μπεζ αμμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 27 Νοεμβρίου 2009 #25 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Εγω δεν ξερω κατα ποσο ειναι πρωτοπορειακο αλλα δεν το βλεπω συχνα σε ενυδρια και νομιζω πως θα ταιριαζει πολυ καλα...Σου προτεινω καφε χαλαζιακη αμμο Επεισης σου προτεινω να μην το τιγκαρεις στα φυτα. Οι λογοι για εμενα ειναι 2... Πρωτον για να νιωσει ανετα το ψαρι θα πρεπει το νερο σου αν οχι να ειναι καφε να εχει μια κιτρινιλα... Δευτερον για να νιωσει ανετα το ψαρι σου α χρειαστει χαμηλο φωτισμο... Συμπερασμα...Blackwater(η αλλιως Yellowater ) και χαμηλος φωτισμος δεν ειναι συνδιασμος που ταιριαζει με τα φυτα.... Η απο ψη μου ειναι να βαλεις αλλη μια ισως 2 ριζες ακομα και απο φυτα καποια Vallisneria στην παλτη του ενυδριου και στην επιφανεια Pistia... Αυτη ειναι η αποψη μου,Και περημενω να ακουσω τους Θηρευτες Φιλικα Κωστης!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος