delta66 26 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 26 Νοεμβρίου 2009 (edited) Ξεκιναω την παρουσιαση με ενα μοντελακι με ψηλο τακουνι και συνεχιζω με ενα ενυδρειο για να βαλει καποιος τα ποδια του αν περπατησει με το προηγουμενο τακουνι. Περναμε σε ενυδρεια για ανθρωπους που εχουν κολλημα με την τεχνολογια, τους Η/Υ και τα ηλεκτρονικα παιχνιδια. Και για πιο εκλεπτυσμενους χρηστες Για τους φαν του πολεμου των αστρων Για αυτους που δεν εχουν αποφασισει, πουλια ή ψαρια? Για τους λατρεις των 4 τροχων Για αποτυχημενους ηλεκτρολογους Για οποιον του κοψανε το τηλεφωνο και πρεπει να παιρνει απ'εξω Για αυτους που δεν εχουν βαση για το ενυδρειο..... .....δωρο η βαση Συνεχιζω με ενυδρεια για ανθρωπους με κοιλιακα προβληματα Λεπτομερεια απο ενυδρειο Και το fishroom Και καπου να πλενουμε και τα χερια μας μετα Λεπτομερεια στον τοιχο Κανουμε ενα υδρομασαζ και ... ....περναμε στο σαλονι. Αλλαζουμε πρωτα τη λαμπα που καηκε. Ωραια λεπτομερεια απο αεροδιαδρομο για ψαρια Πινακας στον τοιχο Διαφορα μπιμπλο Φωναζουμε τη γυναικα να παρει μια κουπα και να μας φτιαξει ενα καφε ή ενα χυμο ή να μας φερει μια μπυρα τελος παντων Επιλεγουμε σε ποιο τραπεζακι θα σερβιριστουμε Αραζουμε στον καναπε Ανοιγουμε την TV Αν ειναι καταλληλη η ωρα αφηνουμε και το παιδι να παρακολουθησει μαζι μας. Στο τελος ομως σβηνουμε την τηλεοραση και καθομαστε να απολαυσουμε το θεαμα απο το νεο μας σικ μονομαχοενυδρειο Το βραδυ εχουμε να παμε και στο ξενοδοχειο.... ....για το χορο των fish dealer που δεν τους αρεσει το overstocking οπως βλεπουμε Αλλα δεν θα αργησουμε γιατι πρεπει να σηκωθουμε το πρωι να παμε στο γραφειο για δουλεια. Εχουμε να κανουμε και αλλαγη στο αφεντικο. ΥΓ Η εταιρεια πουλαει ολων των ειδων φορτηγα και λεωφορεια Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 26 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Τα περισσοτερα ειναι πραγματικα αθλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 26 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάλι κάποια απο αυτά θα τα ήθελα και μάλιστα ένα θα το ήθελα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάλι κάποια απο αυτά θα τα ήθελα και μάλιστα ένα θα το ήθελα πολύ αν μιλας γιαυτο με τον στηθοδεσμο της κοπελλας και εγω μεσα ειμαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 26 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 26 Νοεμβρίου 2009 αν μιλας γιαυτο με τον στηθοδεσμο της κοπελλας και εγω μεσα ειμαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 26 Νοεμβρίου 2009 #6 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Ποση αμμωνια μπορει να εχει το ενυδρειο που εχει ο τυπος τα ποδια του μεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 26 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 26 Νοεμβρίου 2009 εμενα η νταλικα δεν θα με χαλαγε! τα πιο πολλα ειναι μονταζ παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 26 Νοεμβρίου 2009 #8 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς αν το aqua ΜΑC με το μονομάχο καυκλοφόρησε σε 3gs 16giga???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 26 Νοεμβρίου 2009 #9 Share 26 Νοεμβρίου 2009 εμενα η νταλικα δεν θα με χαλαγε! τα πιο πολλα ειναι μονταζ παντως... αυτο ειναι για μενα!! αφησε το ησυχο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 26 Νοεμβρίου 2009 #10 Share 26 Νοεμβρίου 2009 αυτο ειναι για μενα!! αφησε το ησυχο!!! Κυριε λεωφορειατζη ασε την νταλικα για αυτους που εχουν τερατα...Βολεψου με το School bus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Νοεμβρίου 2009 Author #11 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Κυριε λεωφορειατζη ασε την νταλικα για αυτους που εχουν τερατα...Βολεψου με το School bus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 27 Νοεμβρίου 2009 #12 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Κυριε λεωφορειατζη ασε την νταλικα για αυτους που εχουν τερατα...Βολεψου με το School bus.. μικρε, μην ξεχνας οτι το παλι μου επαγγελμα ηταν στις νταλικες. και υπαρχουν λεωφορεια που εχουν το ιδιο μηκος με νταλικα(18m)... περιμενε εσυ να παρεις αμμο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 27 Νοεμβρίου 2009 #13 Share 27 Νοεμβρίου 2009 μικρε, μην ξεχνας οτι το παλι μου επαγγελμα ηταν στις νταλικες. και υπαρχουν λεωφορεια που εχουν το ιδιο μηκος με νταλικα(18m)... περιμενε εσυ να παρεις αμμο!!! Δεν σε χρειαζομαι πια...Αγορασα νταλικα 19 m και θα την γεμισω με αμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Νοεμβρίου 2009 #14 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Θεω πιο πετυχημενο... αυτο με τις μπυρες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 30 Ιανουαρίου 2010 #15 Share 30 Ιανουαρίου 2010 ΑΠΛΆ ΤΈΛΕΙΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος