costas21 25 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά Μπορείτε να μου προτείνεται κανένα ψαράκι που να ψιλοκαθαρίζει-ανακατέβει τον αραγωνίτη ώστε να παραμένει όσο γίνεται καθαρός; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 25 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Κωστα εγω εχω ενα Pink Spot Watchman Goby και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,κανει τρομερη δουλειά συνεχως,στον προτεινω ανεπιφυλακτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Νοεμβρίου 2009 Author #3 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Κωστα εγω εχω ενα Pink Spot Watchman Goby και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,κανει τρομερη δουλειά συνεχως,στον προτεινω ανεπιφυλακτα! Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Νοεμβρίου 2009 Author #4 Share 25 Νοεμβρίου 2009 (edited) Υγ...Ξέρεις άν μπορεί να συνυπάρξει με μίδα ; (εσένιο) Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2009 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 25 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Υγ...Ξέρεις άν μπορεί να συνυπάρξει με μίδα ; (εσένιο) Θα με βοηθουσε πολύ το λατινικο του όνομα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 25 Νοεμβρίου 2009 Author #6 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Bicolor Blenny - Ecsenius bicolor - Two-Colored Blenny Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 25 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 25 Νοεμβρίου 2009 50/50 αν το gobby ειναι μικρότερο μπορεί να μην τα πανε καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Νοεμβρίου 2009 #8 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Bicolor Blenny - Ecsenius bicolor - Two-Colored Blenny Aλλο το Ecsenius bicolor (bicolor blenny),και αλλο το Ecsenius midas(Midas blenny) Για το Ecsenius bicolor (bicolor blenny) υπαρχουν περιπτωσεις που εχει χτυπησει sps................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 26 Νοεμβρίου 2009 Author #9 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 26 Νοεμβρίου 2009 #10 Share 26 Νοεμβρίου 2009 κωστα δοκιμασε και εναν sea sand fishstar . ειναι αστεριας που κρυβεται στην αμμο και κοβει βολτες και λιγο πανω στην αμμο. ειναι ευκολος και ομορφος. την προηγουμενη βδομαδα πηρα εναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 26 Νοεμβρίου 2009 #11 Share 26 Νοεμβρίου 2009 Ο αστεριας,οταν με το καλο θα γινει τερας,εχε το νου σου,γιατι υπαρχουν καποια σπανια κρουσματα επιθεσεων σε ψαρακια (κυριως μικρα με καποιο προβλημα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος