lekk9 24 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 24 Νοεμβρίου 2009 Εχω 2 γκαμπυ θυλικα τα οποια γεννησαν πριν 3-4 εβδομαδες και τωρα δεν ξερω ποτε ειναι να ξανα μεινουν εγκυος.πωσ μπορω να το καταλαβω; Η μια που ειχε γεννησει ξεφουσκωσε λιγο αλλα παλι ειναι πρισμενη η κοιλια της παρα πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 24 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 24 Νοεμβρίου 2009 Μια θυλικά μετα απο το ζευγαρωμα κρατάει σπέρμα για 3-4 γεννες. Αυτό σημαίνει οτι για την μια φορά που ζευγάρωσε, μπορεί να σου γεννήσει μετα απο 3 μήνες Μια γκαπινα είναι εγκυος όταν είναι φουσκομένη η κοιλιά της (προφανώς ) και όταν προς το πίσω μέρος της κοιλιάς, έχει ενα καφε σαν τριγωνάκι. Αν απο την άλλη δεν έχει αυτο το τριγωνάκι και είναι φουσκωμένη, και έχει ανασηκωμένα λέπια κάτω απο την κοιλιά ή στην ράχη τότε είναι άρρωστη και έχει dropsy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekk9 24 Νοεμβρίου 2009 Author #3 Share 24 Νοεμβρίου 2009 Τωρα ειναι φουσκομενη και εχει 1 μαυρο σιμαδι πισω στη κοιλια της αλλα γεννησε πριν 3-4 εβδομαδες παλι ειναι εγκυος; ή ειναι απο το φα'ι'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpapakon 24 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 24 Νοεμβρίου 2009 Τωρα ειναι φουσκομενη και εχει 1 μαυρο σιμαδι πισω στη κοιλια της αλλα γεννησε πριν 3-4 εβδομαδες παλι ειναι εγκυος; ή ειναι απο το φα'ι'; Το πιο πιθανό είναι να είναι έγκυος. Μια γκαπίνα μπορεί να γεννήσει ανά ένα μήνα. 28 μέρες για τη ακρίβεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 24 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 24 Νοεμβρίου 2009 (edited) κατι τετοιο ας πουμε? Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2009 - mpompiras Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekk9 24 Νοεμβρίου 2009 Author #6 Share 24 Νοεμβρίου 2009 H γκαμπινα μου ειναι το χρωμα της ουρας της μαυρο αλλα εχει το μαυρο σημαδι.οχι οπως στην φωτογραφια μπορει και λογο το χρωμα της ουρας να μην φενετε καλα....θα την βγαλω φωτογραφια και θα τη βαλω να την δεις και να μου πεις....αργοτερα ομως γιατι τωρα εχω προπονηση... Θελω να ξερω αν ειναι εγκυος να την παρακολουθω ποτε θα γεννησει να την σε γεννηστρα. ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 27 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 27 Νοεμβρίου 2009 οχι ναμην την βαλεις σε γεννηστρα ή θα τη βαλεις μονη της σε αλλο ενυδρειο ή θα βαλεις αρκετα φυτα σ αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 27 Νοεμβρίου 2009 #8 Share 27 Νοεμβρίου 2009 Όντως. ΚΑΤΩ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΤΡΕΣ. Δεν κάνουν καλο στα ψάρια σου. Στην φωτογραφία βλέπω πως έχεις αρκετά φυτά, και θα σου επιζήσουν πολλά απο τα μικρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος