τζιμακος 23 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 23 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια..μου ηρθε η απορια τωρα αν υπαρχουν νουφαρα στο εμποριο και αν ειναι καταλληλα για ενυδρεια σε περιπτωση που βρω αν μπορω να τα βαλω μεσα....εχει καποιος γνωση επανω σε αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 23 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 23 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια..μου ηρθε η απορια τωρα αν υπαρχουν νουφαρα στο εμποριο και αν ειναι καταλληλα για ενυδρεια σε περιπτωση που βρω αν μπορω να τα βαλω μεσα....εχει καποιος γνωση επανω σε αυτο? Και υπαρχουν και κανουν. Τωρα βεβαια αναλογα το ειδος αλλα κανουν και αλλα οχι λογω μεγεθους κατα τα αλλα μια χαρα. Μπορεις να τα βρεις και σε e-shop και σε καταστηματα φανταζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeir 23 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 23 Νοεμβρίου 2009 Έχει και το ΙΚΕΑ φυτά νερού, αλλά δεν ξέρω αν κάνουν για ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 24 Νοεμβρίου 2009 Author #4 Share 24 Νοεμβρίου 2009 ναι το ξερω τα εχω δει αλλα δεν τα εμπιστευομαι και πολυ ουτε τα ειδα και πολυ σωα....αν εχει παρει κανεις απο ικεα ας μας πει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος