stormtrooper 21 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Δεν θέλω σχόλια για τον υπότιτλο "Το γαριδάκι μου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Δικια σου Νικο?? Πολυ ομορφη... Γινεται τερας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Nικο,ωραιο το........γαριδακι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Νοεμβρίου 2009 Author #4 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Δικια σου Νικο?? Πολυ ομορφη... Γινεται τερας? Πρέπει να έχω 3 τέτοιες. Λέω "πρέπει" γιατί τις είχα αγοράσει πριν από κανένα χρόνο και δεν θυμάμαι πόσες είχα πάρει. Επίσης τώρα βρίσκονται μέσα στο 30λιτρο το οποίο έχει να "κουρευτεί" πολλούς μήνες οπότε είναι ζούγκλα Γίνονται γύρω στα 4-5 εκατοστά. Βέβαια από αναπαραγωγή δεν το συζητάμε καθότι ούτε αυγά δεν έχω δει να έχουν. Μεγάλο τους πλεονέκτημα η θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει και τους 28 βαθμούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 21 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 21 Νοεμβρίου 2009 (edited) Ωραια η Atyoida pilipes σου. Τι μεγεθος φτανει? Δεν μεγαλωνει πολυ υποψιαζομαι. Θα μπορει να ικανοποιησει την απαιτητικη χομπυστρια? Έγινε επεξεργασία 21 Νοεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Νοεμβρίου 2009 #6 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Πρέπει να έχω 3 τέτοιες. Λέω "πρέπει" γιατί τις είχα αγοράσει πριν από κανένα χρόνο και δεν θυμάμαι πόσες είχα πάρει. Επίσης τώρα βρίσκονται μέσα στο 30λιτρο το οποίο έχει να "κουρευτεί" πολλούς μήνες οπότε είναι ζούγκλα Γίνονται γύρω στα 4-5 εκατοστά. Βέβαια από αναπαραγωγή δεν το συζητάμε καθότι ούτε αυγά δεν έχω δει να έχουν. Μεγάλο τους πλεονέκτημα η θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει και τους 28 βαθμούς! Αφασια, ωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 21 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Γινεται τερας? τερας λεει?ισα με 5-6 ποντους! γεια σου Νικολα με τις γαριδουλες σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Νοεμβρίου 2009 Author #8 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Ωραια η Atyoida pilipes σου. Τι μεγεθος φτανει? Δεν μεγαλωνει πολυ υποψιαζομαι. Θα μπορει να ικανοποιησει την απαιτητικη χομπυστρια? Σε μήκος είναι μικρή... αλλά από περίμετρο καλά πάει! Ανάλογα με τις απαιτήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Νοεμβρίου 2009 Author #9 Share 21 Νοεμβρίου 2009 τερας λεει?ισα με 5-6 ποντους! γεια σου Νικολα με τις γαριδουλες σου!! Άκου... Ο καθένας όπως το δει! Για Ασιάτες δεν είναι και κακό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 21 Νοεμβρίου 2009 #10 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Άκου... Ο καθένας όπως το δει! Για Ασιάτες δεν είναι και κακό! εγω για Αμερικανο σε ειχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Νοεμβρίου 2009 Author #11 Share 21 Νοεμβρίου 2009 εγω για Αμερικανο σε ειχα! Μου το γυρίζεις στο μπάσκετ τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 21 Νοεμβρίου 2009 #12 Share 21 Νοεμβρίου 2009 κατι αμερικανες δεν λεγαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 21 Νοεμβρίου 2009 #13 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Πολυ ομορφο και ενδιαφερον Νικο... Τι αλλο μας ετοιμαζεις..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Νοεμβρίου 2009 Author #14 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Τι αλλο μας ετοιμαζεις..?? Καλό ερώτημα... Αν δεν πουληθεί τελικά το 300άρι μου, έχω ένα project στο μυαλό μου κάπως... ιδιαίτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 21 Νοεμβρίου 2009 #15 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Καλό ερώτημα... Αν δεν πουληθεί τελικά το 300άρι μου, έχω ένα project στο μυαλό μου κάπως... ιδιαίτερο Ωχ...Δηλαδη τα χειροτερα ερχονται..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Νοεμβρίου 2009 #16 Share 23 Νοεμβρίου 2009 Φιλε μου νικο...... Να σου πω οτι μου θυμιζει παρα πολυ την bamboo shrimph ή banana shrimph. Ειχα 2 τετοιες... αλλα δεν τις εχω πλεον.... ειχα δει το 30λτρ που εχεις διπλα στην οθονη τιυ pc.... αλλα δεν ειδα τοις γαριδες!!! Μου αρεσουν παλυ παντως οι γαριδες... και κυριως οι φρεσκες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 23 Νοεμβρίου 2009 #17 Share 23 Νοεμβρίου 2009 Κύριε troopo-projectora έχω και εγώ ένα τέτοιο άσχημο γαριδάκι στο ενυδρειο μου και αν θέλετε, μιας και το δικό μου είναι βαρβάτο, να σας το δώσω μπας και δείτε απογόνους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Νοεμβρίου 2009 Author #18 Share 23 Νοεμβρίου 2009 ειχα δει το 30λτρ που εχεις διπλα στην οθονη τιυ pc.... αλλα δεν ειδα τοις γαριδες!!! Το μόνο που φαίνεται σε αυτό το ενυδρείο είναι η καφέ άλγη και μία μιξη φυτών άγνωστης προέλευσης και λοιπών στοιχείων. Κύριε troopo-projectora έχω και εγώ ένα τέτοιο άσχημο γαριδάκι στο ενυδρειο μου και αν θέλετε, μιας και το δικό μου είναι βαρβάτο, να σας το δώσω μπας και δείτε απογόνους... Είπαμε πως έχω μάλλον 3. Το θέμα είναι ότι δεν αναπαράγονται. Πάντως είναι πολύ φιλικές αλλά και νευρικές ώρες-ώρες γαρίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος