Δίας 21 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Πολύ εντυπωσιακές οι εγκαταστάσεις, μακάρι να υπήρχε κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα. Θα μπορούσαμε έτσι να έχουμε μεγαλύτερη ποικιλία ψαριών απο αυτή που βρίσκουμε συνήθως στα μαγαζιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 21 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες δείχνεις Dias. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Ωραιο μέρος να πίνεις το καφεδάκι σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 21 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Ωραιο μέρος να πίνεις το καφεδάκι σου.... Καο όχι μόνο http://www.responsibletravel.com/Accommoda...ation100082.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Νοεμβρίου 2009 Author #6 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Καο όχι μόνο http://www.responsibletravel.com/Accommoda...ation100082.htm Κανονισε να με αρρωστησεις παλι.Δε θελω και πολυ..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Καο όχι μόνο http://www.responsibletravel.com/Accommoda...ation100082.htm Ασε με Σωκράτη μου σε ησυχία,έχω που έχω τάσεις φυγής τωρα τελευταία...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Νοεμβρίου 2009 Author #8 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Ασε με Σωκράτη μου σε ησυχία,έχω που έχω τάσεις φυγής τωρα τελευταία...... Τωρα τελευταια;;;;; Μια χαρα σε κοβω..........Εγω που τις εχω εδω και 2,5 χρονια τι να πω;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Νοεμβρίου 2009 #9 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Τωρα τελευταια;;;;; Μια χαρα σε κοβω..........Εγω που τις εχω εδω και 2,5 χρονια τι να πω;;;;;;; Τιποτα μην πεις....Γιαυτο υπάρχουν αεροπλάνα....Λογικά θα ανέβω Γερμανια για Χριστούγεννα,η επιστροφή είναι το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Νοεμβρίου 2009 #10 Share 21 Νοεμβρίου 2009 Τιποτα μην πεις....Γιαυτο υπάρχουν αεροπλάνα....Λογικά θα ανέβω Γερμανια για Χριστούγεννα,η επιστροφή είναι το θέμα (28-2 θα ειμαι Berlin) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 21 Νοεμβρίου 2009 #11 Share 21 Νοεμβρίου 2009 (edited) Καο όχι μόνο http://www.responsibletravel.com/Accommoda...ation100082.htm Kαποια στιγμη θα παω και εγω εκει.. Έγινε επεξεργασία 21 Νοεμβρίου 2009 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Νοεμβρίου 2009 #12 Share 21 Νοεμβρίου 2009 ΠΑλικαρια..... Βαζω την όρεξη για δουλεια.... Βαζετε τα λεφτα... τις εγκαταστασεις... το οικοπεδο... τις γνωσεις.... Να το ξεκινησουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Νοεμβρίου 2009 Author #13 Share 22 Νοεμβρίου 2009 (edited) ΠΑλικαρια..... Βαζω την όρεξη για δουλεια.... Βαζετε τα λεφτα... τις εγκαταστασεις... το οικοπεδο... τις γνωσεις.... Να το ξεκινησουμε?? Νταξει ρε παληκαρι.......κι οταν τελειωσεις τη δουλεια,την κανεις........... Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2009 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 22 Νοεμβρίου 2009 #14 Share 22 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Νοεμβρίου 2009 #15 Share 23 Νοεμβρίου 2009 Νταξει ρε παληκαρι.......κι οταν τελειωσεις τη δουλεια,την κανεις........... Θα φροντισω να υπαρχουν συνεχεια μερεμετια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 23 Νοεμβρίου 2009 #16 Share 23 Νοεμβρίου 2009 Τελικα ειναι αφρικανες η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 23 Νοεμβρίου 2009 #17 Share 23 Νοεμβρίου 2009 Εμένα πάλι ρε παιδιά, ψιλοσήψη μου φάνηκε το πρώτο... Οχι ότι αυτά που έχουμε αγοράσει, κατά καιρούς, προέρχονται απο καλύτερα. Το δεύτερο, βέβαια, είναι κέντρο διανομής οπότε αλλάζουν λίγο τα πράγματα. Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό βλέποντας τα είναι οτι όποιος χομπίστας και όποτε κάνει αναπαραγωγή, πέρα από τη χαρά της γέννας, αξίζει να δίνει τα ψαράκια ξέροντας αυτοί που τα παίρνουν ότι είναι μεγαλωμένα με στοργή και προδέρμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος