ROBIN 20 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα σας Ξέρει κανένας υπεύθυνα αν αυτό το σαλιγκάρι τρώει η δεν τρώει τα φυτά; γιατί έχω κάμποσα στο ενυδρείο μου και δεν μπορώ να καταλάβω σίγουρα Planorbis corneus το όνομά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2009 Βαλε μια δικια σου φωτο Εγω εχω σαν και αυτο και δεν μου τρωνε τα φυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 20 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 20 Νοεμβρίου 2009 Βαλε μια δικια σου φωτο Εγω εχω σαν και αυτο και δεν μου τρωνε τα φυτα... Και εγώ. Πολύ καλό σαλιγκάρι με τα φυτά, αν και δεν τρώει αλγες σαν άλλα ( π.χ. zebra) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 20 Νοεμβρίου 2009 δεν ειναι φυτοφαγο.θα στραφει σε φυτα μονο οταν αυτα αρχιζουν να σαπιζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 20 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 20 Νοεμβρίου 2009 Δεν τρωνε τα φυτα, αντιθετα ειναι πολυ χρησιμα αφου τα περιποιουνται καθαριζοντας τα απο αλγες, οπως και το υπολοιπο ενυδρειο. Μενουν πολυ μικρα (τουλαχιστον στο δικο μου ενυδρειο μαλακου και οξυνου νερου) 2-3 mm. To μονο κακο ειναι οτι αν πολλαπλασιαστουν λογω ποσοτητας αλγης ή περισσεματος φαγητου, θα τα βλεπεις αρκετα στο τζαμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος