konstanos 18 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 18 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα..το ενυδρείο μου είναι 200λτ(90χ45χ60 εκσωτερικές)..Έχω σκεφτεί να βάλω ένα κοπαδάκι με 4 το πολύ 5 σκαλάρια..Με τί άλλα ψαράκια θα μπορούσα να τα συνδιάσω?2 ή 3 ασημένια δολαρια θα μπορούσα να βάλω ?με συκγεκριμένα φυτά βέβαια..Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstanos 18 Νοεμβρίου 2009 Author #2 Share 18 Νοεμβρίου 2009 Κάποιος ρε παιδιά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 18 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 18 Νοεμβρίου 2009 Μπορεις να ψαξεις στο google να βρεις τις απαιτησεις καθε ψαριου,απο ποια περιοχη ειναι και αν εχουν τις ιδιες απαιτησεις και συμπεριφερονται κοινωνικα τοτε λογικα γινεται αλλα νομιζω πως τα δολαρια τρωνε φυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 18 Νοεμβρίου 2009 Κάποιος ρε παιδιά??? Μη βιαζεσαι.... ακομα δεν το ειδαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 18 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 18 Νοεμβρίου 2009 Την δικια μου την γνωμη την ξερεις... Ενα κοπαδι των 8-10 Corydoras και καποιο μικροσωμο Pleco ισως και ζευγαρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstanos 19 Νοεμβρίου 2009 Author #6 Share 19 Νοεμβρίου 2009 (edited) Για να βοηθήσω λιγάκι μπορώ να βάλω τα συγκεκριμένα??? : ramirezi,Apistogramma agassizii,Apistogramma cacatuoides Έγινε επεξεργασία 19 Νοεμβρίου 2009 - konstanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstanos 20 Νοεμβρίου 2009 Author #7 Share 20 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος