τακισ45 16 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 16 Νοεμβρίου 2009 μια απορια που εχω εδω και αρκετα χρονια ειχα δοκιμασει θαλασσινο 700l το δουλευα αδειο για τρισ μηνες αλλα οταν εβαζα ψαρια εκαναν τουμπες (μεθη) και μετα ψοφαγανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 16 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 16 Νοεμβρίου 2009 μια απορια που εχω εδω και αρκετα χρονια ειχα δοκιμασει θαλασσινο 700l το δουλευα αδειο για τρισ μηνες αλλα οταν εβαζα ψαρια εκαναν τουμπες (μεθη) και μετα ψοφαγανε Μπορεις να γινεις πιο σαφης..... εξηγησε μας με λεπτομεριες τι εκανες ακριβως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακισ45 16 Νοεμβρίου 2009 Author #3 Share 16 Νοεμβρίου 2009 το ενυδρειο αρχικα ηταν γλυκου νερου στην προσπαθεια να το κανω θαλασσινο εβγαλα ολα τα υλικα τα επλυνα καλα εβαλα κοραλι για υποστρομα εφτιαξα το νερο αλλα σε λιγο καιρο εμφανιστηκε ενα στρομα καφε αλγης ενας φιλος μου ειπε οτι αν ζουνε τα μολυ ολα ειναι ενταξη αυτο εκανα αλλα τα demsel κανανε τουμπες μετα απο μια μερα παραμονης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 17 Νοεμβρίου 2009 το ενυδρειο αρχικα ηταν γλυκου νερου στην προσπαθεια να το κανω θαλασσινο εβγαλα ολα τα υλικα τα επλυνα καλα εβαλα κοραλι για υποστρομα εφτιαξα το νερο αλλα σε λιγο καιρο εμφανιστηκε ενα στρομα καφε αλγης ενας φιλος μου ειπε οτι αν ζουνε τα μολυ ολα ειναι ενταξη αυτο εκανα αλλα τα demsel κανανε τουμπες μετα απο μια μερα παραμονης Οταν λες εφτιαξες το νερο τι εννοεις; Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος