konstantinos 808 16 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 16 Νοεμβρίου 2009 ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 300 ΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΝΟ3(ΠΕΡΙΠΟΥ 50),ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΠΕΤΡΕΣ, ΧΑΛΙΚΙ, ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΦΥΤΟ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΤΜΑΝ-1800Λ/Ω(ΣΑΜΠΣΤΡΑΤ Κ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΑΥΡΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ) ΚΑΙ ΑΕΡΑΝΤΛΙΑ. ΤΙΜΗ PH 7,2 TI ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 16 Νοεμβρίου 2009 Να γράφεις με μικρά γράμματα Ψάρια δεν έχεις?Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?Αλλαγές νερού και τάισμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 16 Νοεμβρίου 2009 Να γράφεις με μικρά γράμματα Ψάρια δεν έχεις?Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?Αλλαγές νερού και τάισμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 16 Νοεμβρίου 2009 Author #4 Share 16 Νοεμβρίου 2009 Να γράφεις με μικρά γράμματα Ψάρια δεν έχεις?Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?Αλλαγές νερού και τάισμα? 1000 συγνωμη για τα γραμματα.....εχω 2 jaguar,2 red terror,3 green terror(οτι τα ειχα φερει κ κρυβονται),περιπου 3 μηνεσ κ τα ταιζω 2 φορεσ την μερα JBL NOVO M KAI γαριδεσ αλλαγεσ μετα απο1,5 με 2 μηνεσ καθε 15 μερεσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 16 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 16 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, τα είπαμε και στην συνάντηση του Σαββάτου, πάρε ενα εξωτερικό φίλτρο, ρίζες,κερατόφυλλο,αλλαγές νερού καθε 6-7 ημέρες και υγρά τεστ για μετρήσεις NH4/NH3, NO2 , NO3, PH, KH, GH, τα ψάρια που έχεις θέλουν πολύ περισσότερα λίτρα... (διάβασε μέσα στο φόρουμ άρθρα και συζητήσεις για τις Αμερικάνικες κιχλίδες και γενικότερα για το γλυκό) καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 22 Νοεμβρίου 2009 Author #6 Share 22 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, τα είπαμε και στην συνάντηση του Σαββάτου, πάρε ενα εξωτερικό φίλτρο, ρίζες,κερατόφυλλο,αλλαγές νερού καθε 6-7 ημέρες και υγρά τεστ για μετρήσεις NH4/NH3, NO2 , NO3, PH, KH, GH, τα ψάρια που έχεις θέλουν πολύ περισσότερα λίτρα... (διάβασε μέσα στο φόρουμ άρθρα και συζητήσεις για τις Αμερικάνικες κιχλίδες και γενικότερα για το γλυκό) καλή συνέχεια εισαι αρχοντασ.....το ενυδρειο μου παει καλυτερα σασ ευχαριστω ολουσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος