divak 15 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 15 Νοεμβρίου 2009 Για χαρά σε όλους. Μετά από μερικές μέρες διάβασμα του forum σας εκφράζω τον ενθουσιασμό μου για την προσπάθεια σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων μιας και θα χρειαστώ τη βοήθεια σας, ελπίζω να σας την ανταποδώσω με τον καιρό και την εμπειρία που θα αποκτήσω μέσα από την δική μου προσπάθεια. Πάω για το πρώτο μου ερώτημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 15 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 15 Νοεμβρίου 2009 Για χαρά σε όλους. Μετά από μερικές μέρες διάβασμα του forum σας εκφράζω τον ενθουσιασμό μου για την προσπάθεια σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων μιας και θα χρειαστώ τη βοήθεια σας, ελπίζω να σας την ανταποδώσω με τον καιρό και την εμπειρία που θα αποκτήσω μέσα από την δική μου προσπάθεια. Πάω για το πρώτο μου ερώτημα Καλώς όρισες στην παρέα μας... Φιλικά να σε ενημερώσω, ότι το διάβασμα θα πρέπει να είναι σχεδόν καθημερινό... Ό,τι απάντηση δεν βρεις ανάμεσα στα άρθρα του φόρουμ -και πρέπει να ξέρεις ότι είναι απίστευτα πολλά- τότε θα την πάρεις μέσα από τις απαντήσεις... Και πάλι καλώς όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 15 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 15 Νοεμβρίου 2009 καλως ηρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 15 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 15 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 15 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 15 Νοεμβρίου 2009 #6 Share 15 Νοεμβρίου 2009 Καλως ορισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 15 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 15 Νοεμβρίου 2009 καλώς όρισες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Νοεμβρίου 2009 #8 Share 15 Νοεμβρίου 2009 Καλως όρισες κι απο μενα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Νοεμβρίου 2009 #9 Share 15 Νοεμβρίου 2009 Καλως ηρθες και καλο διαβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος