AmaliaZ 12 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Πριν 2 ωρες μπηκε απο το ποτηρι στο νεο του σπιτι... Ηταν στρωμενο 2 μηνες και περιμενε... Μολις τον ειδα Καθε συμβουλή για βελτίωση καλοδεχούμενη!! Συγκατοικος του ενας σαλιγκαρος 3 φορες μεγαλυτερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 12 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Πανέμορφο ενυδρείο και ακομα... πανεμορφότερος ψάρης Πολύ ωραία δουλεία. Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να κρύψεις τον θερμοστάτη. Μπράβο!! Αλήθεια, τι φυτά έχεις; Καμπομπα, moss(πολύ πρωτοτυπη χρήση της ) και...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 12 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Πολυ ομορφο του Σπιτι του κυριου.. Εγω το μονο που θα εκανα θα ηταν να εβαζα κανενα ξερο φυλαρακι και ισως καποιο φυτο επιφανειας.... Επισης θα εκρυβα λιγο τον εξοπλισμο του ενυδριου(θερμοστατη κτλ) ωστε να μην φαινονται.. Μπραβο και καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 12 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Πανεμορφο Θα συμφωνησω οτι πρεπει να μπουν φυτα επιφανειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmaliaZ 12 Νοεμβρίου 2009 Author #5 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστουμεεεε Το φυτό αριστερά πανω οπως βλεπουμε τη φοτο το αγορασα για κερατόφυλλο ... δε το εχω φυτεψει ... Εχω παρει και almond leaves και στην αλλαγη θα μπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 12 Νοεμβρίου 2009 #6 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Τελεια... Εισαι οργανωμενη και αυτο ειναι πολυ καλο για το χομπι μας.... Ειμαι σιγουρος πως θα το κανεις αστερι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 12 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 12 Νοεμβρίου 2009 (edited) Πολυ ωραιο ενυδρειο, ψαρης και σαλιγγαρης. Μερακλιδικη δουλεια. Προσεχε μονο να εχει σταθερες συνθηκες και οχι αποτομες αλλαγες στις παραμετρους του νερου (λογω λιγων λιτρων). Επισης τσεκαρε αν η πετρα "αγκυλωνει", γιατι θα μαγκωνει την ουρα του και θα την σκισει. Βγαλε φωτο κι αλλες. Φοντο τι εβαλες? Θερμαντηρας δεν χωραει πισω απο κανενα φυτο στη γωνια και ορθιος? Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 13 Νοεμβρίου 2009 #8 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Ωραιο ενυδρειο,ομορφο ψαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmaliaZ 13 Νοεμβρίου 2009 Author #9 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα και ευχαριστώ παιδια!! Την πετρα εαν δω ότι αγκιλωνει θα τη αντικαταστήσω με μια ρίζα... Πισω έχει μια αφισα του εμπορίου με πετρωματα μονο.... Το θερμαντήρα τον εχω βάλει πλάγια γιατι καπου ειχα διαβασει οτι εχει καλυτερη αποδοση θα τον βαλω καθετα πισω απο τα φυτά.... Το απογευμα θα βγαλω και αλλες φοτο να σας δειξω ΥΓ Εχω αλλο 1 20λτ σε διαδικασια στησιματος και περιμένει και αυτο εναν κάτοικο... το προβλημα ειναι το φιλτρακι.. εχει δυνατη ροη και εχω χασει το σπραυ μπαρ... Καποιος ειχε περιγραψει σε ενα post μια πατεντα. Μηπως μπορειτε να με βοηθήσετε??? Θα βαλω φοτο και απο αυτο το απογευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 13 Νοεμβρίου 2009 #10 Share 13 Νοεμβρίου 2009 (edited) εμενα αυτη η πετρα μου φαινεται υποπτη κανει ασβεστολιθο.... εκανες τεστ με ξυδι ή ακουαφορτε???? Έγινε επεξεργασία 13 Νοεμβρίου 2009 - Sta8hs000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Νοεμβρίου 2009 #11 Share 13 Νοεμβρίου 2009 (edited) Την πετρα εαν δω ότι αγκιλωνει θα τη αντικαταστήσω με μια ρίζα....... Το θερμαντήρα τον εχω βάλει πλάγια γιατι καπου ειχα διαβασει οτι εχει καλυτερη αποδοση θα τον βαλω καθετα πισω απο τα φυτά.... Τ ΥΓ Εχω αλλο 1 20λτ σε διαδικασια στησιματος και περιμένει και αυτο εναν κάτοικο... το προβλημα ειναι το φιλτρακι.. εχει δυνατη ροη και εχω χασει το σπραυ μπαρ... Καποιος ειχε περιγραψει σε ενα post μια πατεντα. Μηπως μπορειτε να με βοηθήσετε??? Θα βαλω φοτο και απο αυτο το απογευμα Αν την βαλεις στο χερι σου και "τσιμπαει" δεν κανει. Μη περιμενεις να το δεις με τα ματια σου στην ουρα του ψαριου Βαλε τον θερμαντηρα με την κεφαλη του αν γινεται να εξεχει απο το νερο. Ισως εχει και πανω του ενδειξεις χαμηλοτερης και ηψηλοτερης σταθμης νερου. Γιατι δεν μπολιαζεις το φιλτρο του νεου ενυδρειου απο τη μπιχλα του παλιου για πιο γρηγορα? Σπρευ μπαρ πατεντα μπορεις να κανεις με λαστιχο που ειναι για τα εξωτερικα φιλτρα, διαμετρου καταληλη να εφαρμοζει στην εξοδο του φιλτρου σου. Του κανει λιγες τρυπες με τρυπανακι (καλο καθαρισμα μετα μεσα στο σωληνα να φυγουν τα υπολειματα πλαστικου) και δοκιμαζεις αναλογα αν εχει πολυ πιεση, ανοιγεις καμια ακομα. Στρεφεις τις τρυπες προς το τζαμι για να "σπαει" η ροη. Αλλο υλικο που μπορεις να χρησιμοποιησεις ειναι σωληνας Pvc και στην ακρη λαστιχο οπως παραπανω, για εφαρμογη στην εξοδο του φιλτρου. Βεντουζες καταλληλης διαμετρου για στηριξη στο τζαμι. Ενα προχειρο ειχα φτιαξει και εγω ετσι. Ειχα αφησει και στην ακρη του σωληνα διοδο για να κανει και κυκλο το νερο. Ειχα κοψει λιγο λαστιχο και το ειχα διπλωσει χωνοντας το στην ακρη του σωληνα για να δημιουργει λιγο πιεση να μη βγαινει ολο το νερο απο την ακρη αλλα και απο τις τρυπες κατα μηκος του σωληνα. Έγινε επεξεργασία 13 Νοεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmaliaZ 13 Νοεμβρίου 2009 Author #12 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Delta σ ευχαριστώ πολύ για την πατεντα.... το προβλημα είναι το τρυπανακι που δεν εχω θα βρω τροπο να ανοιξω τρυπουλες ομως... τα εχω ολα τα υλικα. Θα ελεγζω την πετρα το απογευμα και θα προσθεσω ενα almond leaf... και θα βαλουμε new photos Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Νοεμβρίου 2009 #13 Share 13 Νοεμβρίου 2009 Delta σ ευχαριστώ πολύ για την πατεντα.... το προβλημα είναι το τρυπανακι που δεν εχω θα βρω τροπο να ανοιξω τρυπουλες ομως... τα εχω ολα τα υλικα.Θα ελεγζω την πετρα το απογευμα και θα προσθεσω ενα almond leaf... και θα βαλουμε new photos Αφου σε βλεπω και δεν "φοβασαι" (οπως αλλα κοριτσια) να πιασεις εργαλεια και να κανεις δουλειες, ευκαιρεια ειναι να παρεις ενα τρυπανι καποια στιγμη, θα το χρειαστεις σε διαφορα με αυτο το χομπυ που "εμπλεξες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 13 Νοεμβρίου 2009 #14 Share 13 Νοεμβρίου 2009 πανεμορφο! Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeir 14 Νοεμβρίου 2009 #15 Share 14 Νοεμβρίου 2009 (edited) Delta σ ευχαριστώ πολύ για την πατεντα.... το προβλημα είναι το τρυπανακι που δεν εχω θα βρω τροπο να ανοιξω τρυπουλες ομως... τα εχω ολα τα υλικα. Nα τον χαίρεσαι τον όμορφο ψαρή σου. Και μπράβο για το όλο ντεκόρ. Αν δεν έχεις τρυπανάκι, πάρε ένα κοπτάκι ( το μεγάλο μέγεθος που είναι πιο κατάλληλο για τέτοια δουλειά) και με πολύ προσοχή κάνε τετράγωνες μικροσκοπικές τρυπούλες. Επειδή δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το τρυπάνι εκείνο το διάστημα που το έφτιαξα, το έκανα έτσι σε σωληνάκι σκληρό - άκαμπτο. Αλλά πρόσεξε τα χέρια σου. Έγινε επεξεργασία 14 Νοεμβρίου 2009 - kaeir Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmaliaZ 24 Νοεμβρίου 2009 Author #16 Share 24 Νοεμβρίου 2009 Νεες φωτογραφιες (οχι καλες αφου ειναι απο κινητο).. Εβγαλα την πετρα και εβαλα μια ριζα οπως επισης και almond leaf . Τελικα το δευτερο ενυδρειακι αποφασισα να το κανω γαριδοκοσμο οποτε δε θα χρειαστει να μειωσω τη ροη του φιλτρου ... νομιζω... καθε συμβουλη δεκτη Μολις ετοιμαστει θα βαλω photos!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Νοεμβρίου 2009 #17 Share 25 Νοεμβρίου 2009 (edited) Ομορφο και θα γινει και ομορφοτερο ταν στρωσουν τα φυτα. Οι ανουμπιες το κανονικο μεγεθος τελικα δεν κανουν για κοντα ενυδρεια. Για δυο λογους. Πρωτα γιατι τα κανουν να φαινονται μικρα ενυδρεια με τοσο μεγαλα φυλλα που εχουν (για τον ιδιο λογο επιλεγουμε και small size αν βρουμε και baby size, catappa leaves) Και δυετερον γιατι ειναι κοντα και εκτεθιμενα στη λαμπα, με αποτελεμσα να γεμιζουν αλγη. Οι anubias nana θα ηταν προτιμοτερες. Τη moss θα λεγα να τη δεσεις πιο μαζεμενη και θα ανοιξει μεγαλωνοντας αυτη. Ετσι μπορει να παρασερνεται και να φεγουν κομματια ευκολα. Εχεις ποσοτητα που θα γεμιζε μεγαλυτερη επιφανεια με αυτο τον τροπο. Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmaliaZ 27 Δεκεμβρίου 2009 Author #18 Share 27 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Νεες φωτογραφιες απο τα καμαρια μου να μοιραζονται μια ταμπλετα βυθου Δυστυχως οχι καλες γιατι ειναι απο κινητο... Χρονια πολλα και καλα!! Έγινε επεξεργασία 27 Δεκεμβρίου 2009 - AmaliaZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Δεκεμβρίου 2009 #19 Share 28 Δεκεμβρίου 2009 Χρονια πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paranoicb 12 Ιανουαρίου 2010 #20 Share 12 Ιανουαρίου 2010 υπεροχος ο ψαρης σου μπραβο σου. καλη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 26 Φεβρουαρίου 2010 #21 Share 26 Φεβρουαρίου 2010 Καλή δουλειά! Υπέροχος και ο ψάρης σου αλλά και ο σαλιγκάρης σου! Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος