Nick S3 16 Φεβρουαρίου 2010 Author #26 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Ένα μικρό update μιας και το Manueli αρχίζει να ομορφαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 16 Φεβρουαρίου 2010 #27 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ ωραίος ο ψάρης σου! Μου άρεσε πολύ η φωτογραφία που είναι χωμένος μέσα στις βαλλισνέριες! Αυτές στο πρώτο ποστ σου δεν μου τις ανοίγει καθόλου... Υπάρχει πιθανότητα να φύγει/ξεκολλήσει το διαχωριστικό; Θα γινεί χαμος αν γίνει αυτό φαντάζομαι, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 16 Φεβρουαρίου 2010 #28 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Νικο ειναι κουκλια! να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 16 Φεβρουαρίου 2010 Author #29 Share 16 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ ωραίος ο ψάρης σου! Μου άρεσε πολύ η φωτογραφία που είναι χωμένος μέσα στις βαλλισνέριες! Αυτές στο πρώτο ποστ σου δεν μου τις ανοίγει καθόλου... Υπάρχει πιθανότητα να φύγει/ξεκολλήσει το διαχωριστικό; Θα γινεί χαμος αν γίνει αυτό φαντάζομαι, ε; Το διαχωριστικό δεν φεύγει με τίποτα το κρατάνε 4 στηρίγματα χώρια που είναι και μέσα στην άμμο.Καλά το φαντάζεσαι ο Rhom δεν χαρίζει........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 17 Φεβρουαρίου 2010 #30 Share 17 Φεβρουαρίου 2010 νικολη δε χρειαζεται να πω πως ο ψαρης δεν παιζεται.και ενοειται πως καποια στιγμη θα τους δω απο κοντα. παντα τετοια φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 19 Φεβρουαρίου 2010 #31 Share 19 Φεβρουαρίου 2010 μπραβπ φιλε,,,,να το χαιρεσαι,,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος