Sta8hs000 12 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 12 Νοεμβρίου 2009 http://vraseryzi.com/mobula-ray-devil-fish/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Απίστευτο, πολύ εντυπωσιακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 12 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Exω δει απο πολυ κοντα αυτα τα μεγαλοπρεπη πλασματα σε μια απο τις βουτιες που εκανα. Βεβαια αλλο ειδος (δεν ειχε κερατα). Εκαναν μια βολτα γυρω μου σε βαθος 12-14 μετρα και απο οτι μου ειπαν οι αλλοι που ηταν στην επιφανεια το ενα ηταν σχεδον διπλασιο σε μηκος απο εμενα.Το υψος μου 1,83. Αξιο θαυμασμου αλλα και το σκ.το στην καλτσα βεβαια εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 12 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 12 Νοεμβρίου 2009 αυτα θελουν καπακι στο ενυδρειο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 12 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 12 Νοεμβρίου 2009 (edited) παρολίγο να το πάρει αγκαλία ο αλλος στο κανό! Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2009 - tsagos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Νοεμβρίου 2009 #6 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Exω δει απο πολυ κοντα αυτα τα μεγαλοπρεπη πλασματα σε μια απο τις βουτιες που εκανα. Βεβαια αλλο ειδος (δεν ειχε κερατα). Εκαναν μια βολτα γυρω μου σε βαθος 12-14 μετρα και απο οτι μου ειπαν οι αλλοι που ηταν στην επιφανεια το ενα ηταν σχεδον διπλασιο σε μηκος απο εμενα.Το υψος μου 1,83. Αξιο θαυμασμου αλλα και το σκ.το στην καλτσα βεβαια εγω! Μη το λες... θα θέλουν να με δουν κι αλλοι να κολυμπω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 12 Νοεμβρίου 2009 το σκ.το στην καλτσα βεβαια εγω! ΡΕ!!! Με κάλτσες βούτηξες??? ΕΛΛΗΝΑΡΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 12 Νοεμβρίου 2009 #8 Share 12 Νοεμβρίου 2009 ΡΕ!!! Με κάλτσες βούτηξες??? ΕΛΛΗΝΑΡΑ!!! Πως θα βαλεις τα gara 2000 χωρις καλτσες; Θα βγουν αιματα και τοτε θα ερθει ο λευκος Μπορει να τον εχει στειλει και ο Νικος που ειναι φιλαρακια επειδη του παιρνουμαι τα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 12 Νοεμβρίου 2009 #9 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Σταθη πολυ ενδιαφερον Πραγματικα εντυπωσιακο...Αλλα οταν βγαινουν εξω απο το νερο και και κουνανε τα πτερυγια εχουν πολυ γελιο... Υ.Γ Η αποψη μου για τις υπολοιπες απαντησεις ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος