elgrec0 11 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα για να προμηθευτώ , "βάφλα" , βαση δλδ για τον βράχο και σωλήνες PVC για μια ΑΝΑκατασκεύη που ετοιμάζω στο ενυδρείο μου? Θα σας παρακαλούσα να μου πείτε συγκεκριμένα καταστήματα π.χ στου Μητσου του Μποκολου Οδος ταδε περιοχη ταδε , γιατι ψάχνουμε σχεδόν 2 μήνες και δεν βρίσκω πουθένα, έχω ρώτησει όλα τα υδραυλικομάγαζα και με κοιτανε λες και ειμαι απο άλλο πλανήτη... Έχω πάει και σε μεγάλα καταστήματα τυπου Praktiker , Reloy Merlin κλπ αλλα ΤΙΠΟΤΑ! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 11 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Για πλαστικά pvc θα πας Σταματίου http://www.stamatiou-co.gr/ απο Νικαια οπως βγαινεις Εθνικη Αθηνων Λαμιας στα δεξια σου,εχει τα πάντα για βαση eggrate Μυκάλης 29 Πειραιας.Ελπίζω να σε βοήθησα Φιλικα Νικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgrec0 12 Νοεμβρίου 2009 Author #3 Share 12 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστώ φίλε μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 12 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 12 Νοεμβρίου 2009 Ετερνελ,Ιερα οδος,Βοτανικος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος