kostasbaf 8 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Στη δευτερη φωτογραφια σα ζωανθακι φαινεται. Στην πρωτη για ποιο πραγμα μιλας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 8 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Στρατο στην 2η φωτο ιπαρχει περιπτοση να ειναι καποιο Worm??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 8 Νοεμβρίου 2009 Author #4 Share 8 Νοεμβρίου 2009 ιδού η 1η φωτο μου δινει την εντυπωση ενός χωνιού από ζελέ σαν μέδουσα π.χ. zoanthus ή ανεμωνη η 2η? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 8 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 8 Νοεμβρίου 2009 (edited) 1)Ascidians ειδους clavelina,πανεμορφα αλλα δυστυχως δεν ζουν για πολυ μιας και αποτελουν καλο μεζε για πολλα ζωντανα.Ακουμπα τα απαλα να δεις πως αντιδρουν 2)ή ζωανθακι ή μικρη ανεμωνη Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2009 - ΑΚΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 9 Νοεμβρίου 2009 Author #6 Share 9 Νοεμβρίου 2009 Ακη το βρηκες! καλά γίνεται πανέμορφο! μακαρι να μεγαλώσει, ευτυχως εχω reef safe ψαρακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 9 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 9 Νοεμβρίου 2009 Εμένα μου τα ξεσκίσαμε reef safe ψαράκια. Οπότε σου εύχομαι να είσαι τυχερός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 9 Νοεμβρίου 2009 Author #8 Share 9 Νοεμβρίου 2009 Εμένα μου τα ξεσκίσαμε reef safe ψαράκια. Οπότε σου εύχομαι να είσαι τυχερός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 9 Νοεμβρίου 2009 #9 Share 9 Νοεμβρίου 2009 Εμένα μου τα ξεσκίσαμε reef safe ψαράκια. Οπότε σου εύχομαι να είσαι τυχερός. +1 οποιος προλαβει πρωτος ,θα τα δοκιμασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος