Σοφη 6 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Γεια και από μένα! Είμαι νέα στην παρέα σας και αρκετά άπειρη. Έχω μια κιλυνδρική γυάλα χωριτικότητας 2 λίτρων με έναν καταπληκτικό μονομάχο. Είναι περίπου 20 μηνων γιατί δε γνωρίζω πόσο καιρό με περίμενε στο ποτηράκι του. Είναι πολύ καλός αλλά τελευταία μου κάνει νάζια και έχω αρχίσει ν΄ανησυχώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες και καλη αρχή απο εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 6 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 6 Νοεμβρίου 2009 καλως ηρθες και καλο διαβασμα...με υπομονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 6 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 6 Νοεμβρίου 2009 καλώς ήρθες στο forum μας και καλή συνέχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Διαβασε και ενημερωσου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 Νοεμβρίου 2009 #6 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Γειά σου Σόφη ,στο φόρουμ θα βρείς τις κατάλληλες πήροφορίες που χρειάζονται για να φιλοξενήσεις τον μονομάχο σου , http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=22 Καλώς ήλθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 6 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 6 Νοεμβρίου 2009 #8 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Kαλωσ ηρθεσ στην παρεα μασ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 6 Νοεμβρίου 2009 #9 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 6 Νοεμβρίου 2009 #10 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος