Yiannis59 5 Νοεμβρίου 2009 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2009 (edited) Χωρις λογια μετα απο 12 μερες Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2009 - Yiannis59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Νοεμβρίου 2009 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Τα ειπες ολα με δυο λεξεις... ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 5 Νοεμβρίου 2009 #3 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Μπραβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Νοεμβρίου 2009 #4 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Καταπληκτικό θέαμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 5 Νοεμβρίου 2009 #5 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει και άλλο ένα καταπληκτικό video σου στο utube! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 5 Νοεμβρίου 2009 Author #6 Share 5 Νοεμβρίου 2009 (edited) Υπάρχει και άλλο ένα καταπληκτικό video σου στο utube! Αν λες για το δισκοσκυλο αυτο ειναι το αγαπημένο μου με ξεχωριστή θέση στην ζωή του και στην δική μου και είμαστε μαζι σχεδόν 4 χρόνια ειναι αυτο που εχω στο avatar Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2009 - Yiannis59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 5 Νοεμβρίου 2009 #7 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Πολλά μπράβο και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 5 Νοεμβρίου 2009 #8 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Tι να πω ρε Γιαννη με εχεις μπερδεψει εχεις αρχισει να εισαι πολυ καλυτερος στη βιντεοσκοπιση παρα στην φωτογραφιση . Χωρις λογια τα σεβη μου .Με τις γνωσεις που εχεις αποκομισει θα σε ηθελα και με αγριους καποια στιγμη. Και παλι respect απο εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 5 Νοεμβρίου 2009 Author #9 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Tι να πω ρε Γιαννη με εχεις μπερδεψει εχεις αρχισει να εισαι πολυ καλυτερος στη βιντεοσκοπιση παρα στην φωτογραφιση . Χωρις λογια τα σεβη μου .Με τις γνωσεις που εχεις αποκομισει θα σε ηθελα και με αγριους καποια στιγμη. Και παλι respect απο εμενα. Σε ευχαριστώ θα έρθει η ωρα τους αλλα ειναι νωρις ακόμα εχω πολλα να μάθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Νοεμβρίου 2009 #10 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Μ'αρεσε η κινηση της μαμας (?) στο 1,35'' του πρωτου βιντεογια να σκατζαρουν τη βαρδια για να παει να φαει. Καλοι γονεις. Στο δευτερο βιντεο, τι εχει πισω μελι? και πανε και κολλανε τα μικρα? Εχουνε βγαλει και χρωματακι τα ερμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 6 Νοεμβρίου 2009 #11 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ θα έρθει η ωρα τους αλλα ειναι νωρις ακόμα εχω πολλα να μάθω Και οταν λεει κατι τετοιο ο Γιαννης σημαινει οτι πολλοι δεν τους βλεπουμε ουτε με κυαλια. Βoss αυτα ειναι. Να τα χαιρεσαι τα κουκλια. Αντε και στα δικα μας καποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 6 Νοεμβρίου 2009 #12 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Μπραβιο ρε Γιανναρε! Μαλλον απο εδω και περα θα σε αποκαλουμε Greek Discus Breeder Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 6 Νοεμβρίου 2009 #13 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Tι να πω ρε Γιαννη με εχεις μπερδεψει εχεις αρχισει να εισαι πολυ καλυτερος στη βιντεοσκοπιση παρα στην φωτογραφιση .. αυτά είναι σοφά λόγια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 6 Νοεμβρίου 2009 #14 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Μπραβο ρε Γιαννο. Σε κανα μηνα ξερεις ετσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 8 Νοεμβρίου 2009 Author #15 Share 8 Νοεμβρίου 2009 (edited) Δεκαπεντε ημερων και τρώνε σαν γουρουνια τες αρτεμιες που βλέπετε τες εξαφάνιζουν σε 10 λεπτα και γλείψουν και το τζάμι Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2009 - Yiannis59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 8 Νοεμβρίου 2009 #16 Share 8 Νοεμβρίου 2009 χαμήλωσα τον ήχο και απόλαυσα την εικόνα τρομερα παιδιά !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 8 Νοεμβρίου 2009 Author #17 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Ρεμαλι την αλλη φορα θα σου βαλω μουσικη του 1960 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 8 Νοεμβρίου 2009 #18 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Μπραβο μπραβο μπραβο Σε ποσα λιτρα τα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 8 Νοεμβρίου 2009 Author #19 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Ειναι ενα rio 180 χωρισμένο στα δυο με σφουγγάρι στο αλλο μισό υπάρχει άλλο ζευγάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Νοεμβρίου 2009 #20 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Τι θα τα κανεις τα μικρα μόλις μεγαλωσουν?? Να υποθεσω εχουν κλεισει πουθενα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 8 Νοεμβρίου 2009 Author #21 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Καλη ερωτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 8 Νοεμβρίου 2009 #22 Share 8 Νοεμβρίου 2009 συνταξιούχος είναι κάτι θα βρεί να τα κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Νοεμβρίου 2009 #23 Share 8 Νοεμβρίου 2009 αχ βρε γιαννη μου.ΑΠΑΙΧΤΟΣ φιλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Νοεμβρίου 2009 #24 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Κι αλλη μια ερωτηση... και 2 μικρες... Ειναι οι δυο γονεις ακομα μαζι?? Τους εχεις στο ενυδρειο αυτο παντα ή τους εβαλες για να γεννησουν?? Και η βασικη ερωτηση... Τα χρωματα των μικρων θα ειναι ιδια με των γονιων ή παιζει να ειναι και διαφορετικα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 8 Νοεμβρίου 2009 #25 Share 8 Νοεμβρίου 2009 Μπραβο μπραβο μπραβο Σε ποσα λιτρα τα εχεις? Ειναι ενα rio 180 χωρισμένο στα δυο με σφουγγάρι στο αλλο μισό υπάρχει άλλο ζευγάρι Καθε ποτε κανεις αλλαγη, ποσο και με τι νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος