delta66 10 Νοεμβρίου 2009 #26 Share 10 Νοεμβρίου 2009 (edited) Πηρα 4 σαλιγκαρακια του ειδους!!Και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αντιθετα με τον nikoloutso(ασχετο)!Τα δικα μου με το που τα εβαλα στο ενυδρειο επεσαν με τα μουτρα στην πρασινη αλγη!!!!!Τωρα θα δουμε εξελιξεις! Βγαλε φωτο Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 11 Νοεμβρίου 2009 Author #27 Share 11 Νοεμβρίου 2009 Η φωτογραφιες δεν ειναι καλες γιατι ειναι τραβηγμενες απο το κινητο...Θα βγαλω κι αλλες το βραδυ με την καμερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 22 Νοεμβρίου 2009 Author #28 Share 22 Νοεμβρίου 2009 Το ενα σαλιγκαρι εχθες που εκανα αλλγη νερου το ξεκολισα απο τζαμι και το εριξα στο βυθο του ενυδρειου!Σημερα ακομα να κουνηθει απο εκει περα,το επιασα με την αποχη και το πειραξα με το χερι μου να δω αν θα αντιδρασει και εκεινο εμεινε κανονικα ανοικτο και ακινητο...Μηπως πεθανε!?Να σημειωσω οτι λογω ασθενεια εχω ανεβασει την θερμοκρασια σους 30 βαθμους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 22 Νοεμβρίου 2009 #29 Share 22 Νοεμβρίου 2009 Το ενα σαλιγκαρι εχθες που εκανα αλλγη νερου το ξεκολισα απο τζαμι και το εριξα στο βυθο του ενυδρειου!Σημερα ακομα να κουνηθει απο εκει περα,το επιασα με την αποχη και το πειραξα με το χερι μου να δω αν θα αντιδρασει και εκεινο εμεινε κανονικα ανοικτο και ακινητο...Μηπως πεθανε!?Να σημειωσω οτι λογω ασθενεια εχω ανεβασει την θερμοκρασια σους 30 βαθμους! Η Θερμοκρασια ειναι μεγαλη αλλα δεν νομιζω να ειχε προβλημα.... Και εμενα εχουν προβλημα, μονο το ενα ηταν μια χαρα, ενα αλλο πηγαινε βολτες και ξαφνικα επεσε και δεν σηκωθηκε.. Μην το πειραξεις αστο εκει, μεσα στο νερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 22 Νοεμβρίου 2009 Author #30 Share 22 Νοεμβρίου 2009 Ενταξει μετα απο μια μερα σηκωθηκε!Ουφφφ ευτυχως και ειχα ανχωθει...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Νοεμβρίου 2009 #31 Share 23 Νοεμβρίου 2009 Ενταξει μετα απο μια μερα σηκωθηκε!Ουφφφ ευτυχως και ειχα ανχωθει...! Θα σου πω οτι τα δικά μου... μπορει να μεινουν και 2 μερες ακουνητα κολλημενα στο ιδιο σημειο!! Συγκεκριμενα πάνω στο φύλλο ανουβιας!! Μη σε ανησυχει... το κανουν απο ότι παρατηρησα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 25 Νοεμβρίου 2009 Author #32 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Νοεμβρίου 2009 #33 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Ποσες μερες ειναι εκει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 28 Νοεμβρίου 2009 #34 Share 28 Νοεμβρίου 2009 τα σαλιγκαρια μπορεις να τα βρεις οπουδηποτε η ειναι πολυ σπανια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 29 Νοεμβρίου 2009 Author #35 Share 29 Νοεμβρίου 2009 Ποσες μερες ειναι εκει??? Δυο λεπτα! τα σαλιγκαρια μπορεις να τα βρεις οπουδηποτε η ειναι πολυ σπανια??? Τα σηγκεκριμενα και εγω πρωτη φορα τα ειδα και τα αγορασα!Ιδικα τα πιο μικρα ειναι ολα τα λεφτα,εχουν μεγαλα κερατα πανω στο καβουκι τους!! Ενω στα δικα μου εχουν σπασει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 2 Δεκεμβρίου 2009 Author #36 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Τα ραμιρεζι μου εφαγαν δυο σαλιγκαρια σημερα.......!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Δεκεμβρίου 2009 #37 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Τα ραμιρεζι μου εφαγαν δυο σαλιγκαρια σημερα.......!! Εισαι σιγουρος?? Ποσο μικρα ηταν? Τα ειδες να τα τρωνε? Το υποθετεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Δεκεμβρίου 2009 #38 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 (edited) Εισαι σιγουρος?? Ποσο μικρα ηταν? Τα ειδες να τα τρωνε? Το υποθετεις?? Ρε nikoloutso,με τον τροπο που ρωτας εισαι ιδιος............ Μηπως να αλλαξεις το avatar; Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2009 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Δεκεμβρίου 2009 #39 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Ρε nikoloutso,με τον τροπο που ρωτας εισαι ιδιος............ Μηπως να αλλαξεις το avatar; Kαι εγραψα τις μισες ερωτησεις απο αυτες που ηθελα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 2 Δεκεμβρίου 2009 Author #40 Share 2 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι τα ραμ αλλα ειμαι σιγουρος πως ειναι?? Εχω δει ενα βιντεο με ραμ που τρωνε σαλιγκαρια και τωρα βλεπω και τα δικα μου σαλιγκαρια αδεια,τι να υποθεσω??Εσει τι λετε ποιος να τα εφαγε??Ηταν απο τα μεγαλα!Να προσθεσω πως εχω δει τα ραμ να τους τσιμπανε το καβουκι και να προσπαθουν να τα μετακινησουνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 9 Δεκεμβρίου 2009 Author #41 Share 9 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnvolno1 12 Δεκεμβρίου 2009 #42 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 ψάχνω εδώ και καιρό να βρώ snail bumble bee αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά!!! μου αρέσουν πολύ αυτά τα σαλιγκάρια....Δεν τρώνε τα φυτά και ειναι πολύ ομορφα..... Αλλά δεν ΒΡΙΣΚΩ πουθενά Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθησει? Αν μπορώ να αγοράσω μέσω internet??? μήπως κάποιος να μου στείλει ??? να τα αγοράσει δηλαδή και να μου τα στείλει αντικαταβολή??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 16 Δεκεμβρίου 2009 Author #43 Share 16 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε εχει στο Water Inn στη Κηφισια αλλα δεν ξερω αν θα προλαβεις να παρεις... Εχουν μηνει μονο μερικα που ειναι πολυ μικρα αλλα ισως καλυτερα να παρεις μικρα να σου ζησουν!Παρε τηλεφωνο (210-800 30 97) και ρωτα αν θα ξαναφερουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnvolno1 16 Δεκεμβρίου 2009 #44 Share 16 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε εχει στο Water Inn στη Κηφισια αλλα δεν ξερω αν θα προλαβεις να παρεις... Εχουν μηνει μονο μερικα που ειναι πολυ μικρα αλλα ισως καλυτερα να παρεις μικρα να σου ζησουν!Παρε τηλεφωνο (210-800 30 97) και ρωτα αν θα ξαναφερουν!! μενω Βόλο! Στελνουν ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 16 Δεκεμβρίου 2009 #45 Share 16 Δεκεμβρίου 2009 water inn εχει πολλα(παρα πολλα)μικρα bubble bee.πηρα 5 σημερα...και εχει πολλα ακομα.δεν νομιζς να στελνει/// Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 17 Δεκεμβρίου 2009 Author #46 Share 17 Δεκεμβρίου 2009 Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα τους!Λογικα θα στελνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 17 Δεκεμβρίου 2009 Author #47 Share 17 Δεκεμβρίου 2009 http://www.planetinverts.com/horned_nerite_snail.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος